Se Dwayne Johnson gøre bekræftelser med sin 23 måneder gamle datter til international kvindedag

Dwayne “The Rock” Johnson er alle om den pige magt. I en sød video, som den 47-årige far delte med Instagram, ser vi ham holde sin 23 måneder gamle datter, Tia, mens han reciterer nogle opløftende bekræftelser til ære for International Women’s Day – og det er alt.

”Kan du sige, ‘Jeg er en smuk pige?’” Spurgte han i klippet. Efter at Tia bedøvet efterlignede dommen, føjede han til den søde stemning. “Det er rigtigt. Endnu vigtigere end det, kan du sige,” Jeg er en fantastisk pige? Jeg er en smart pige? Jeg er en meget klog pige . . . og jeg vil have dig til at sige, ‘jeg kan gøre hvad som helst!’ “Dwayne gjorde det sjovt et punkt at se, om Tia ville gå så langt som at sige,” far er den bedste! “efter et hurtigt kig rundt efter sin kone, og vi kunne ikke undgå at grine.

Courteney Cox bestikkede 15-årig Coco for at synge “Enhver” af Demi Lovato, og det var det værd

Han inkluderede også en opløftende billedtekst med videoen: “Verden vil en dag høre fra dig, min stærke lille kærlighed,” skrev han. “Og jeg kan ikke love dig, at jeg vil elske dig resten af ​​dit liv, men du har mit ord, jeg vil elske og beskytte dig for resten af ​​mit.”

Læs også  Chris Pratt og Katherine Schwarzeneggers babynavn har en tankevækkende slips