At vende mit soveværelse til en børnefri helligdom holder mig sund i øjeblikket

Da nyheden kom om, at de lukker skolerne på grund af coronavirus-pandemien, vidste jeg, at det var den rigtige beslutning – men jeg kæmpede allerede med alt på min plade. Jeg er mor til tre drenge, der arbejder hjemmefra, og jeg kæmper dagligt med en kronisk sygdom. At smide hjemmeundervisning i blandingen føltes overvældende for at sige det mildt, så jeg tog en beslutning om selvpleje, der har gjort hele forskellen for min mentale og fysiske sundhed i denne periode med social distancering; Jeg besluttede at gøre mit soveværelse til et børnefri fristed.

Børn har en speciel måde at infiltrere alle boliger og boliger på. Jeg finder små plastiske superhelte i mit brusebad, dinosaurer i vores spisekammer og har haft den ulykke at gå på forkert placerede Legos ved alt for mange lejligheder. Det mest generer mig ikke. Jeg sagde mig tilbage til det faktum, at vores hus er et børnehus for længe siden, men med os alle isoleret begyndte jeg at føle mig klaustrofobisk. Jeg vidste, at hvis jeg skulle klare det gennem dette, var jeg nødt til at have en plads i vores hjem, der ikke var rodet med børneudstyr. Et sted hvor jeg kunne tage et bad, læse, træne eller skrive og få et par øjeblikke for mig selv, så jeg kunne være der for min familie, som jeg ville være.

Jeg startede med at gøre en dyb rengøring af soveværelset og badeværelset. Jeg fjernede alt løst legetøj og købte nogle beroligende stearinlys og badevarer. Clutter får mig til at føle ængstelse, og jeg oplevede allerede en masse ængstelse på grund af det faktum, at jeg tidligere har været på immunsuppressiva og derfor er mere sårbar over for denne virus. Straks følte jeg mig bedre og mere i kontrol (hvilket er vigtigt i en tid med stor usikkerhed).

Læs også  Weekendstemning: Zhuri James under LeBrons familiedans til "U kan ikke røre ved dette"

Jeg bor i NYC, og det er de 6 ting, jeg laver for at styre min Coronavirus-angst

Det rigtige trick har naturligvis været at finde tid til egenpleje uden konstant at blive afbrudt af mine tre sønner. Mine børn bliver dog ældre, og ved 12, 9 og 5 begynder de at forstå, at når mor lukker døren, har hun brug for et minut. Det meste af min egenpleje finder sted, når min mand får hjem fra arbejde (han er en vigtig arbejdstager) eller efter at de er gået i seng, men der er tidspunkter i løbet af en kaotisk dag med at prøve at hjemmeundervisning, arbejde, lave måltider og holde hus fra at gå i fuldstændig uorden, hvor jeg snigede mig ind til mit værelse for at tage nogle dybe indåndinger eller endda græde. Jeg ved, at jeg er privilegeret at have et hjem at isolere mig i, og at min mand og jeg stadig er i stand til at arbejde, men det er stadig udfordrende (som det er for alle), og det har været kritisk at have et roligt, fredeligt sted at gå for min fornuft.

Det lærte mig også at udvide denne nåde til mine børn også. Nogle gange har de også brug for lidt plads. Jeg gør hvad jeg kan for at give dem et roligt sted at koncentrere sig om deres skolearbejde (eller andre projekter) og ikke blive afbrudt af deres søskende. Mit midterste barn har opdaget, at han meget kan lide det faktum, at han kan lave sine lektier, mens han ligger ovenpå sin seng, og min ældste søn kan lide at holde sig sent i læsningen for at få ro. Vi gør en indsats for at spise måltider sammen og gå en tur mindst en gang om dagen, men det er sundt at have lidt tid til os selv.

Læs også  Jeg troede, at jeg misbrugte min anden graviditet, men det var en ekopisk graviditetstab

Denne ekstra tid, der blev brugt sammen med mine børn under social distancering, har været både givende og beskattende. At forvandle mit værelse til en helligdom har hjulpet mig med at håndtere min angst og være der for mine børn, når vi alle navigerer i disse ukendte farvande og ser frem til fremtiden.

Billedkilde: Getty / Justin Paget