Det ene enkle trick, jeg har til at rense mine børns legerum. . . Uden Temper Tantrums

Rengøring af mine børns legerum er min sisifiske opgave. Problemet er indlysende: mine børn har for mange ting. Jeg prøvede at introducere min ældste til Marie Kondo, men hendes metode er umulig at følge, når din 5-årige holder fast ved, at små stykker skrotpapir faktisk giver anledning til glæde. Jeg prøvede at appellere til hendes søde side og forklarede, at der er mindre heldige børn, der ville elske at have bare et af hendes gamle legetøj og endda tilbød ideen om at have et mærkesalg, hvor hun kunne holde penge tjent fra hendes gamle legetøj, men hun havde intet af det. Pludselig blev de mange små Hatchimals, der aldrig fik spilletid, når de blev brudt ud af deres overraskelsesæg, hendes mest værdifulde ejendele.

Først syntes det som om jeg havde to muligheder: Håndtere det konstante rod eller stå der som en ond heks og tvinge hende til at skille sig ud med nogle af hendes ting. Derefter havde jeg en idé: en, der forhåbentlig ville være både tåre- og dramafri, og jeg er glad for at sige, at det har været begge dele.

Legetøj, som jeg kender eller mistænker, ikke leges med, flyttes til hylder eller skraldespande, der stadig er i legerummet, men ude af vejen og let glemt. Når de sidder uberørt på deres nye sted i en uge, flytter jeg dem op på loftet, hvor de er helt ude af syne. Og når de først har været på loftet i en solid måned eller to, bliver de enten solgt eller doneret.

Læs også  Min mor er min rollemodel, og 1 dag om året vil jeg aldrig være nok til at fejre hende

Jeg har fået venner til at fortælle mig, at dette ikke ville fungere for dem; at deres børn ville bare vid hvis noget mystisk forsvandt fra deres legerum, uanset hvor lille. Men for mine børn er virkelig ude af sindet ude af syne. Så selvom dette trick muligvis ikke er for enhver familie, kan jeg sige, at det har været perfekt til vores. Og det har endelig hjulpet mig med at få kontrol over vores kaotiske legerum.

Billedkilde: Getty / fStop-billeder – Halfdark