Zara Curl Activator vs. Hair By Sam McKnight Curl Spray: Her er resultaterne

Billedkilde: fafaq Photography / Lauren Gordon

Da jeg hørte, at Zara var på vej ind i hårplejens verden – herunder et produkt specifikt rettet mod krøllet hår – blev jeg chokeret. Som en, der konstant er på jagt efter hårprodukter af god kvalitet til mit naturligt strukturerede hår, er det ikke et område, jeg tager let på. Jeg har kæmpet i årevis for at finde den rigtige klarende shampoo, og jeg søger konstant efter måder at style mit hår på uden at skade det naturlige krøllemønster. Derfor tøver jeg altid med at afprøve nye produkter, især dem fra en butik, hvor jeg plejer at købe mit ferieudstyr.

Zaras hårplejeserie omfatter en volumengivende mousse, en let hårbalsam, en hårspray, en føntørringsspray og en tør teksturiseringsspray, men som en krøllet pige, der længe har været skuffet over highstreet-brands, tøvede jeg med at se, om de levede op til standarderne for etablerede mærker til krøllet hår, som Hair by Sam McKnight. Som en af de mest anerkendte hårstylister, der tæller alle fra Kate Moss til Kendall Jenner som sine kunder, har hans satsning på hårpleje været en af de mest berømte i branchen, især for at give din naturlige tekstur en professionel finish.

Jeg er stor fan af hans hårolie og cool girl texturising spray, så jeg var tiltrukket af at prøve den nyligt lancerede Cool Curls Mist (£28), der er designet til at opfriske dine krøller, mens den beskytter dem mod elementerne, og jeg havde fuld tiltro til, at den ville stå distancen mod Zaras tilbud. Men jeg blev ret chokeret over, hvor godt den klarede sig. Læs videre for at finde ud af, hvilken der imponerede mig, og hvilken jeg vil købe igen.

Læs også  Jeg fik et "baby-næsehorn", den super subtile, naturligt udseende næseoperation

Om Zaras Curl Activator

 • Zara’s Curl Activator er en ultralet spray, der hjælper med at vedligeholde dine krøller.
 • Produktet er ideelt til at holde dine krøller skinnende, definerede og krusfri.
 • Det siges, at det virker på alle typer krøllet eller bølget hår, og dets funktion er at forsegle, forbedre, fugte og definere krøllen.
 • Om Hair By Sam McKnight’s Cool Curls Mist

 • Hair By Sam McKnight’s Cool Curls Refresh and Revive Mist består af naturligt afledte ingredienser, der forbedrer og fremmer sundheden og skønheden i alt krøllet og bølget hår.
 • Den har til formål at holde krøllerne lette, skinnende og berøringsmæssigt bløde – ikke knasende – og krusfrie i op til 24 timer.
 • Produktet er designet til at blive brugt til øjeblikkeligt at opfriske, genoplive og redefinere krøller, bølger og spoler.
 • Hvad jeg kunne lide ved Zaras Curl Activator og Hair By Sam McKnight’s Cool Curls Mist


  Billedkilde: fafaq Photography / Lauren Gordon

  Billedkilde: fafaq Photography / Lauren Gordon

  • Da jeg hørte, at Zara var på vej ind i hårplejens verden – herunder et produkt specifikt rettet mod krøllet hår – blev jeg chokeret. Som en, der konstant er på jagt efter hårprodukter af god kvalitet til mit naturligt strukturerede hår, er det ikke et område, jeg tager let på. Jeg har kæmpet i årevis for at finde den rigtige klarende shampoo, og jeg søger konstant efter måder at style mit hår på uden at skade det naturlige krøllemønster. Derfor tøver jeg altid med at afprøve nye produkter, især dem fra en butik, hvor jeg plejer at købe mit ferieudstyr.
  • Zaras hårplejeserie omfatter en volumengivende mousse, en let hårbalsam, en hårspray, en føntørringsspray og en tør teksturiseringsspray, men som en krøllet pige, der længe har været skuffet over highstreet-brands, tøvede jeg med at se, om de levede op til standarderne for etablerede mærker til krøllet hår, som Hair by Sam McKnight. Som en af de mest anerkendte hårstylister, der tæller alle fra Kate Moss til Kendall Jenner som sine kunder, har hans satsning på hårpleje været en af de mest berømte i branchen, især for at give din naturlige tekstur en professionel finish.
  • Jeg er stor fan af hans hårolie og cool girl texturising spray, så jeg var tiltrukket af at prøve den nyligt lancerede Cool Curls Mist (£28), der er designet til at opfriske dine krøller, mens den beskytter dem mod elementerne, og jeg havde fuld tiltro til, at den ville stå distancen mod Zaras tilbud. Men jeg blev ret chokeret over, hvor godt den klarede sig. Læs videre for at finde ud af, hvilken der imponerede mig, og hvilken jeg vil købe igen.
  • Om Zaras Curl Activator
  Læs også  Jeg fik et "baby-næsehorn", den super subtile, naturligt udseende næseoperation

  Zara’s Curl Activator er en ultralet spray, der hjælper med at vedligeholde dine krøller.

  Produktet er ideelt til at holde dine krøller skinnende, definerede og krusfri.

  Det siges, at det virker på alle typer krøllet eller bølget hår, og dets funktion er at forsegle, forbedre, fugte og definere krøllen.

  Om Hair By Sam McKnight’s Cool Curls Mist

  Hair By Sam McKnight’s Cool Curls Refresh and Revive Mist består af naturligt afledte ingredienser, der forbedrer og fremmer sundheden og skønheden i alt krøllet og bølget hår.

  Den har til formål at holde krøllerne lette, skinnende og berøringsmæssigt bløde – ikke knasende – og krusfrie i op til 24 timer.

  Produktet er designet til at blive brugt til øjeblikkeligt at opfriske, genoplive og redefinere krøller, bølger og spoler.

  Hvad jeg kunne lide ved Zaras Curl Activator og Hair By Sam McKnight’s Cool Curls Mist

  Billedkilde: fafaq Photography / Lauren Gordon

  Jeg brugte begge sprays i fugtigt hår for at opnå en sund glans og en øjeblikkelig opfriskning, som anbefalet på etiketten. Efter det første sprøjt elskede jeg duften af Zaras Curl Activator. Ikke alene forfriskede den mine krøller næsten øjeblikkeligt, det føltes også, som om den forfriskede luften omkring mig og tilføjede en let agurkeduft til mit hår. Den anden ting, jeg bemærkede, var den lette glans, den gav mit hår uden at få det til at se fedtet eller vådt ud. Den havde en aktivatorspray, som betød, at produktet blev fordelt mere som en tåge, hvilket betød, at jeg kunne kontrollere den rigtige mængde til mit hår og ikke overbelaste det med produkt.

  Charlotte Tilbury Flawless Filter-fan? Rimmels multi-tasker primer er en tredjedel af prisen

  Læs også  Jeg fik et "baby-næsehorn", den super subtile, naturligt udseende næseoperation

  4 redaktører prøvede den nye Huda Beauty Faux Filler Lip Gloss, og dette er resultaterne

  Denne opklarende shampoo til krøllet hår har sparet mig for hundredvis af pund
  Jeg fik kirsebærrødt hår med denne boksfarve til 12 pund
  Det første sprøjt af Hair By Sam McKnight Cool Curls Revive and Refresh Mist efterlod desværre ikke det samme indtryk med hensyn til duft, duften er ikke helt på niveau med Zara-udbuddet, men med hensyn til udseende var det en helt anden klasse. Mit hår så skinnende ud, føltes blødere og virkede defineret i længere tid. Sprayen føltes tungere og mere plejende for mine krøller end Zara-versionen, som var mere en quick-fix-spray, som jeg følte lignede en tørshampoo til krøllet hår.