“Utah-krøller” kan erstatte din besættelse af strandbølger

Hvis din TikTok FYP er ligesom min, er den sikkert fyldt med skønhedsorienterede indlæg. Hver gang jeg scroller i appen, kan jeg garantere, at jeg lærer om et nyt hudplejeprodukt, en sjov negletrend eller et nemt hårhack (med en tarotkortlæser i ny og næ, der fortæller mig, at min ekskæreste tænker på mig). Appen har hjulpet mig med at skabe den perfekte eyeliner med vinge på nedadvendte øjne, hvordan man får en voluminøs hestehale, og hvordan man laver den bedste “mine læber, men bedre” makeup-kombination.

For nylig har jeg set alle på appen gå bananas over “Utah-krøller”. Ved første øjekast kunne jeg ikke rigtig se, hvad det store problem var, men efter at have set utallige videoer i løbet af den sidste måned, var det klart, at jeg var nødt til at prøve dem. Krøllerne er løse, hoppende og anderledes end dine almindelige strandbølger.

Scroll videre for at lære mere om hårtrenden, finde ud af, hvordan du kan gøre det derhjemme, og se, hvad mine resultater var efter at have prøvet det selv.

Hvad er Utah-krøller?

Så WTF er Utah-krøller? Ved første øjekast ligner de måske bare en almindelig beachy wave, men de er faktisk lidt anderledes. En vigtig forskel er, at Utah-krøller har lige ender, hvorimod beachy waves ikke har det. Desuden kan beachy waves normalt opnås ved hjælp af enhver form for varmt værktøj – såsom en stav, et krøllejern eller endda et fladjern – men for at få Utah-krøller rigtigt, har du brug for et krøllejern med en klemme.

Sådan får du Utah-krøller

Hvis du er nybegynder med et krøllejern, kan det tage lidt tid at få styr på det. Jeg er ret dygtig med mit, men det tog selv mig et par forsøg at få det rigtigt. Til at begynde med skal du have tørt, helst glat hår, der er blevet blæst ud. Derefter brugte jeg Drybar Hot Toddy Heat Protectant Mist ($29) over hele hovedet.

Læs også  North Wests dobbelt-hollanske fletninger var designet til stil, ikke funktionalitet

Efter at have delt det op i sektioner, tog jeg T3 SinglePass 1 in Curling Iron ($113) og begyndte at krølle. Hvis du prøver at opnå dette look derhjemme, er det bedste, du kan gøre, at finde en instruktionsvideo. Efter min mening er det meget lettere at se på og prøve at gentage bevægelsen end at følge en skriftlig vejledning. Jeg startede med at klemme mit hår fast med jernet cirka midtvejs nede og krøllede derefter opad, væk fra ansigtet. Men nøglen til Utah-krøller er ikke, hvordan du krøller, men hvordan du vikler det ud.

Hvis din TikTok FYP er ligesom min, er den sikkert fyldt med skønhedsorienterede indlæg. Hver gang jeg scroller i appen, kan jeg garantere, at jeg lærer om et nyt hudplejeprodukt, en sjov negletrend eller et nemt hårhack (med en tarotkortlæser i ny og næ, der fortæller mig, at min ekskæreste tænker på mig). Appen har hjulpet mig med at skabe den perfekte eyeliner med vinge på nedadvendte øjne, hvordan man får en voluminøs hestehale, og hvordan man laver den bedste “mine læber, men bedre” makeup-kombination.

For nylig har jeg set alle på appen gå bananas over “Utah-krøller”. Ved første øjekast kunne jeg ikke rigtig se, hvad det store problem var, men efter at have set utallige videoer i løbet af den sidste måned, var det klart, at jeg var nødt til at prøve dem. Krøllerne er løse, hoppende og anderledes end dine almindelige strandbølger.

Scroll videre for at lære mere om hårtrenden, finde ud af, hvordan du kan gøre det derhjemme, og se, hvad mine resultater var efter at have prøvet det selv.

Læs også  Tag denne hårfarve-quiz for at finde dit næste look

Hvad er Utah-krøller?
Så WTF er Utah-krøller? Ved første øjekast ligner de måske bare en almindelig beachy wave, men de er faktisk lidt anderledes. En vigtig forskel er, at Utah-krøller har lige ender, hvorimod beachy waves ikke har det. Desuden kan beachy waves normalt opnås ved hjælp af enhver form for varmt værktøj – såsom en stav, et krøllejern eller endda et fladjern – men for at få Utah-krøller rigtigt, har du brug for et krøllejern med en klemme.
Sådan får du Utah-krøller