Dette lagdelte klip-klap-hack er min yndlings nemme frisure

Jeg ved, hvad du tænker: “Er der virkelig et klo-klip-hack, der flyder rundt på internettet, som jeg ikke har set endnu?” Sandt at sige tænkte jeg det samme, da jeg første gang så en video med endnu et klo-klip-hack på min Instagram-side. TikTok har givet os hestehalehacket “flip and claw-clip”, claw-clip-hacket med halv op, halv ned knold og double-bun claw-clip-hacket… Er der faktisk flere claw-clip-hacks at opdage? Svaret er åbenbart ja, og hvis jeg skal være ærlig, er dette min favorit.

Vi kalder det det lagdelte klo-klip-hack, fordi det giver dit hår et vandfaldsagtigt look, som selv Ariana Grande ville være misundelig på. I videoen, jeg så på Instagram, trækker influencer Kerina Wang sit lange hår op i noget, der ligner to rottehaler, men det bliver til den sødeste lagdelte hestehale-frisure, jeg nogensinde har set. Det så kompliceret ud i starten, men efter at have set videoen et par gange, var jeg klar til at prøve det.

Når jeg bruger kloklemmer, laver jeg typisk en faux french twist, fordi jeg synes, det er den mest sikre løsning til mit lange hår. Selv om mit hår er tyndt, synes jeg, at det ellers løsner sig. Jeg var lidt bekymret for, at denne trendy stil ikke ville fungere for mig, fordi Wangs hår ser meget længere og tykkere ud end mit, men jeg var interesseret i at se, om det ville være en pasform.

Alt, hvad jeg behøvede for at prøve det, var en klo-klemme. For nylig har jeg været rigtig glad for min Goody Classic Claw Clip ($14, for en pakke med 3), fordi den matcher mit hår perfekt og har et godt hold. Jeg elsker også, at den har en klassisk silhuet, som jeg synes er lidt sværere at finde nu om dage.

Læs også  Maskingevær kelly farver sit hår punk-rock pink

Jeg startede med at børste mit hår igennem for at sikre, at der ikke var knuder eller filtrer, og så tilføjede jeg en smule af Bread Beauty Supply Everyday Gloss Hair Oil ($18). Mit hår er kruset og fint, men jeg ville sikre mig, at alt så glat og sundt ud. Dette har været min nye go-to hårolie på det seneste, fordi den giver en smuk glans til mit hår uden at tynge det ned.

Jeg ved, hvad du tænker: “Er der virkelig et klo-klip-hack, der flyder rundt på internettet, som jeg ikke har set endnu?” Sandt at sige tænkte jeg det samme, da jeg første gang så en video med endnu et klo-klip-hack på min Instagram-side. TikTok har givet os hestehalehacket “flip and claw-clip”, claw-clip-hacket med halv op, halv ned knold og double-bun claw-clip-hacket… Er der faktisk flere claw-clip-hacks at opdage? Svaret er åbenbart ja, og hvis jeg skal være ærlig, er dette min favorit.

Vi kalder det det lagdelte klo-klip-hack, fordi det giver dit hår et vandfaldsagtigt look, som selv Ariana Grande ville være misundelig på. I videoen, jeg så på Instagram, trækker influencer Kerina Wang sit lange hår op i noget, der ligner to rottehaler, men det bliver til den sødeste lagdelte hestehale-frisure, jeg nogensinde har set. Det så kompliceret ud i starten, men efter at have set videoen et par gange, var jeg klar til at prøve det.

Når jeg bruger kloklemmer, laver jeg typisk en faux french twist, fordi jeg synes, det er den mest sikre løsning til mit lange hår. Selv om mit hår er tyndt, synes jeg, at det ellers løsner sig. Jeg var lidt bekymret for, at denne trendy stil ikke ville fungere for mig, fordi Wangs hår ser meget længere og tykkere ud end mit, men jeg var interesseret i at se, om det ville være en pasform.

Læs også  Barbie Ferreira er nu "Barbie Weasley", takket være hendes nye røde hårfarve

Alt, hvad jeg behøvede for at prøve det, var en klo-klemme. For nylig har jeg været rigtig glad for min Goody Classic Claw Clip ($14, for en pakke med 3), fordi den matcher mit hår perfekt og har et godt hold. Jeg elsker også, at den har en klassisk silhuet, som jeg synes er lidt sværere at finde nu om dage.
Jeg startede med at børste mit hår igennem for at sikre, at der ikke var knuder eller filtrer, og så tilføjede jeg en smule af Bread Beauty Supply Everyday Gloss Hair Oil ($18). Mit hår er kruset og fint, men jeg ville sikre mig, at alt så glat og sundt ud. Dette har været min nye go-to hårolie på det seneste, fordi den giver en smuk glans til mit hår uden at tynge det ned.
Derfra delte jeg mit hår på midten og trak hver side ind i en midlertidig rottehale med mine hænder. (Pro tip: Hvis du sigter efter at få en lige linje i ryggen, som Wang gjorde, så tro mig, det betyder ikke noget. Når du har trukket det hele tilbage, kan du ikke engang se, hvor håret blev delt). Derefter krydsede jeg den venstre hestehale over den højre, så de var på hver sin side, og så krydsede jeg dem igen, så den venstre hestehale sad oven på den højre. Hvis det lyder lidt svært at forstå, så fortvivl ikke – jeg kunne det efter kun at have set videoen et par gange. For at afslutte det hele tog jeg min klo-klemme og placerede den i midten af begge mine rottehaler og klippede dem sammen midt på hovedet.

Læs også  Shania Twains "Barbie Pink" hårfarve er ikonisk