Penn Badgley og Domino Kirke forventer deres første barn sammen!

Penn Badgley og Domino Kirke udvider deres familie! 33-åringen Du skuespiller og den 36-årige sanger, der bandt knuden i februar 2017, forventer deres første barn sammen. Dette vil være Dominos andet barn, der allerede er mor til 10-årig søn Cassius fra et tidligere forhold. DOMINO-bandmedlemmet afslørede nyheden i et følelsesladet Instagram-indlæg mandag, hvor hun åbnede for at have lidt flere aborter i fortiden.

“På vej igen”, billedtekst hun et foto af sin voksende mave. “Graviditet efter tab er en helt anden ting. Efter to aborter i træk var vi klar til at ringe til det. Jeg holdt op med at stole på min krop og begyndte at acceptere det faktum, at jeg var færdig. Som fødselsdamer har jeg set og hørte det hele. Det kræver alt, hvad jeg har for at løsrive kærligt fra de tab, jeg har været til stede for og være i min egen oplevelse. “

Hun reflekterede derefter over sin graviditet med sønnen Cassius, der skrev: “Da jeg var gravid som 25, vidste jeg intet. Jeg havde intet samfund. Jeg dyster mig i salig uvidende om fødsel og dets mysterier. Nu med 10 års erfaring værd at trække fra , Jeg sætter pris på mit fødselsfællesskab og den viden, jeg har. Du lærer os allerede, hvordan vi kan bo på dagen på en måde, som vi aldrig har haft, lille. Tak.

Billedkilde: Getty / Sylvain Gaboury

Læs også  Hertugen og hertuginden af ​​Cambridge applauderer NHS-arbejdere med at røre ved video med deres børn