Jeg prøvede kromoterapi for at slappe af i sindet, og her er hvordan jeg følte mig om alle lysene

Jeg må indrømme det – jeg troede altid, at de flerfarvede neonlamper i infrarøde saunaer var til Instagram pic-formål. Jeg tror, ​​Gwyneth Paltrows sauna-snap illustrerer mit pointe.

Det var ikke før jeg faktisk gik til en infrarød sauna, at jeg lærte, at farverne var beregnet til noget mere end fotoops.

En sen blomstrer til det infrarøde sauna-spil, besluttede jeg at road-test magien, der angiveligt sidder (og sveder) i en 140-graders F-boks efter at have lært de fordele, der er rapporteret om træning.

Det var fire dage før jul. Jeg var stresset og helt udmattet med en spændingshovedpine på slæb. Og efter back-to-back HIIT og spinning klasser var jeg også utroligt øm. jeg havde brug for lettelse, og jeg havde brug for det hurtigt.

Dette lettede min angst efter blot 1 session, og det er ikke terapi, meditation eller CBD

Før jeg forlod mig i min sauna på Clean Market i New York City for at gryde, trak butikslederen min opmærksomhed på lysene og forklarede, at jeg med et klik på en knap kunne ændre dem fra rød til måske blå, grøn eller endda lilla at tackle forskellige bekymringer.

Metoden kaldes korrekt kromoterapi (eller farveterapi), og ifølge Clean Market er det en “videnskab, der bruger syv farver i lysspektret til at afstemme krop og sind til frekvenser, der heles og harmoniseres.”

Læsestof fra butikken siger endvidere, at kromoterapi fungerer på de syv forskellige energipunkter i kroppen, der balanserer ved hjælp af lys, mens det hjælper med visse mentale og fysiske problemer.

For eksempel blev rødt / lyserødt lys mærket “vitalitet, jordforbindelse, balance” og bemærket at gavne den “kredsløb og nervøse funktion af kroppen.” Orange lys blev opført som et godt valg til følelsesmæssig støtte, blåt lys blev beskrevet som at fremme afslapning, hvilket kunne hjælpe med at lindre muskelsmerter, mens grønt lys blev bemærket som at give en “positiv, beroligende effekt” på sindet og kroppen.

Læs også  BBGs Kayla Itsines delte denne intense træning i fuld krop - Alt hvad du har brug for er en stol!

Jeg sov knap nok på college, så fandt jeg denne app, der altid hjælper mig med at drive væk

Nu er begrebet farveterapi blevet brugt i århundreder, men når det kommer til videnskabelige fakta og lydundersøgelser om fordelene ved denne specifikke behandling, er videnskaben sparsom.

Som nogen, der har modtaget rødt lys terapi på min hud i en ansigtsbehandling, var jeg nysgerrig efter at vide, om lyset i infrarøde saunaer til kromoterapi var det samme.

“Den største forskel mellem de to er de specifikke bølgelængder, der er brugt, og energien i lyset,” fortalte Dr. Joshua Zeichner, direktøren for kosmetisk og klinisk forskning i Department of Dermatology på Mount Sinai Hospital i New York City..

“På kontoret leverer enheder med høj energi lys til specifikke områder af huden. Lyset, der bruges i infrarøde saunaer, er ikke så kraftigt og har muligvis ikke den optimale farve, der påvirker huden,” tilføjede han.

Da jeg var i saunaen, valgte jeg det beroligende grønne lys, fordi jeg stadig blev stresset (og lidt grumpy) fra alle ærinder på min huskeliste før ferien. Jeg valgte også at sidde i saunaen i 30 minutter i modsætning til 60 minutter, fordi det høje temperaturniveau frækede mig ud.

Her er præcis, hvordan og hvorfor helbredende krystaller fungerer for mig

Jeg indpakket mig i et håndklæde, tændte for beroligende musik, låste min telefon væk i en varmebestandig kasse og satte mig ned for at svede og opsuge lyset.

Efter en halv times baskning i det grønne lys følte jeg mig bestemt mere afslappet. Men det kunne også skyldes, at min telefon var låst væk, jeg nød den svedige varme og havde ikke andet at gøre end at meditere og sidde stille i nuet – også ingen uendelig Instagram-rulning (og sammenligning) for mig.

Læs også  Her er hvad der skal bestilles fra McDonald's, Chik-fil-A og Taco Bell for at undgå halsbrand

Mine muskler var egentlig ikke mindre ømme, men der er en chance for, at jeg kunne have følt mig anderledes, hvis jeg blev i en times tid eller besøgt igen – hvilket jeg helt sikkert ville gøre.

Selvom jeg ikke kan synge kromoterapis roser endnu, fik jeg dog en selfie ved slutningen af ​​min behandling. Og ja, det kommer måske bare til nettet.

Klik her for flere historier, tip og nyheder om sundhed og wellness.

Billedkilde: Getty Images / MediaProduction