Mine huler under øjnene er væk, takket være denne FDA-godkendte filler

Jeg plejer at kalde mig selv for en baby-skønhedsredaktør. Det betyder, at mens jeg nyder at teste en masse topiske produkter som makeup og hudpleje, så ryster jeg i bukserne, når det kommer til de mere invasive procedurer. Jeg er bange, okay? Sådan, nu sagde jeg det. Nu, hvor vi har fået det af vejen, har dette job introduceret mig til nogle mindre kendte, men mere intensive behandlinger som AviClear, stamcelle-ansigtsbehandlinger og forskellige “tweakments” som “lip-gloss filler” og PRP-injektioner. Som et resultat er jeg blevet mere og mere interesseret i små procedurer, der gør en verden til forskel med blot et par stik med en velplaceret sprøjte.

I lang tid har jeg været ekstremt usikker på mine øjenomgivelser. Jeg blev stort set født uden volumen der (seriøst, jeg kiggede på et førskolebillede af mig selv, og jeg så ud, som om jeg lige var kommet ind fra en 24-timers arbejdsvagt). Jeg troede, at jeg ville være henvist til et liv, hvor jeg ville forsøge at dække hulheden med concealer, indtil jeg hørte om en type undereye filler, der hedder Restylane Eyelight.

Hvad er Restylane Eyelight?

Restylane Eyelight er en klar, injicerbar gel lavet af hyaluronsyre (HA), som er et naturligt stof, der allerede findes i kroppen. Ikke alene er det den eneste FDA-godkendte dermale filler til brug under øjnene, men den bruger også Nasha-teknologi, hvilket betyder, at den har en fast geltekstur, der er modstandsdygtig over for vandabsorption, og derfor giver et mere udtalt løft. Dette er i modsætning til noget som Restylane Kysse, som er en smule mere bøjelig og lavet til at bevæge sig med dine læber.

Læs også  Forskellen mellem en hudlæge og en æstetiker

Min erfaring med Restylane Eyelight

Min frygt for invasive procedurer kommer sandsynligvis af, at jeg har hørt skrækhistorier om folks forkludrede resultater. For at afbøde dette gik jeg til en af de bedste hudlæger i New York City med en dokumenteret portefølje af vellykkede behandlinger med undereye filler: Michelle Henry, MD, FAAD.

Da jeg kom ind på hendes kontor, brugte hun først en lidokaincreme til at bedøve mig i ca. 40 minutter, før hun gik i gang. “Målet med Eyelight er, at dine resultater skal se subtile og naturlige ud, så vi altid kan bygge videre på det senere,” siger Dr. Henry. En god tommelfingerregel for enhver injektionsmaskine er at være mere konservativ end overivrig med injektionerne. Det er meget lettere at tilføje mere filler, end det er at fjerne det igen.

Efter en indledende injektion for at punktere huden, gik Dr. Henry ind med en kanyle, som egentlig bare er en længere nålespids, og begyndte at fylde området. Hun brugte, hvad der bedst kan beskrives som en “vifte”-teknik, hvor hun sprøjtede fyldstoffet ind mod den inderste øjenkrog, derefter ind mod midten og ud, indtil hun nåede den anden side af mit øje. Hele tiden stoppede hun med jævne mellemrum for at vurdere sit arbejde og trykke filleren ned med sin finger for at sikre, at det så så naturligt ud som muligt. Selve indsprøjtningsprocessen så ret grafisk ud, men jeg lover, at jeg ikke mærkede noget som helst.

Resultater af Restylane Eyelight

Jeg havde ingen nedetid med denne procedure og gik lige ud af min aftale for at tage toget hjem. Dr. Henrys kontor gav mig nogle isposer og 20 milligram Prednison, som er et kortikosteroid, der hjælper med at reducere hævelser.

Læs også  AirSculpt er den nye procedure på de sociale medier

Efter mine indsprøjtninger havde jeg ingen hævelse under øjnene. “Det virkelig gode ved Restylane Eyelight er generelt, at det ikke er særlig immunreaktivt,” siger Dr. Henry. “Man ser ikke mange personers immunsystem reagere på det, og vi ser ikke så mange knuder.” Det viste sig at være tilfældet for mig, for jeg reagerede slet ikke på injektionerne.

Nu, hvor der er gået et par måneder, ser mine resultater stadig lige så naturlige ud, som de gjorde den første dag. Jeg kan stadig se nogle af mærkerne fra de mere fremtrædende huler under øjet, men det får mig til at tro, at en runde mere med filler ville få dem til at forsvinde helt. Alligevel synes jeg, at det får området til at se mere naturligt ud, så måske tager jeg en konsultation hos Dr. Henry, før jeg beslutter mig.

Alt i alt var min oplevelse med Restylane Eyelight fejlfri. Selvom andre fillere er blevet brugt som off-label-behandlinger til udhulede øjenomgivelser, gør det mig til en stor fan af dette produkt at vide, at der findes en, som er specifikt FDA-godkendt. Eyelight vil være den filler, jeg holder mig til fremover.

Billedkilde: fafaq Photography / Ariel Baker