Jeg havde ikke sovet godt siden pandemien, indtil jeg begyndte at bære denne $ 10 øjemaske

Det er næsten 10 uger siden denne pandemi begyndte, og efter den første måned var jeg så stresset. Mellem jonglering af arbejde, mens jeg var hjemmeundervisning i mine to børn, at bekymre mig om min families helbred, og om sommerlejre ville ske, føle sig ængstelig over købmandsforretninger og prøve at implementere social distancering med mine børn, gik min søvn til.

Jeg havde problemer med at slappe af i min hjerne til at falde i søvn, og når jeg gjorde det, ville jeg vågne op af mareridt, der var gennemvådt i sved. Jeg var så mentalt og fysisk udmattet af min crappy søvn, at jeg følte mig cranky og tåget hele dagen og ikke havde nogen motivation til at træne. Det sugede.

For cirka en måned siden overraskede min mand mig med en lille gave: en øjenmaske. Jeg omfavnede ham ved tanken, da han vidste, at jeg havde problemer med at sove, men jeg troede ærligt ikke, at det ville hjælpe. Efter den første uge blev jeg chokeret over hvor meget min søvn blev bedre! Denne Mavogel Cotton Eye Mask koster kun $ 10, men på dette tidspunkt efter at have båret den i en måned er den uvurderlig – jeg kan alvorligt ikke sove uden den.

Stoffet er supersoft som en gammel, elsket t-shirt, og der er en justerbar elastisk rem for at få en lun pasform. Lige over næsekurven er der en lille ledning, der danner den rundt broen på min næse for at forhindre, at noget lys trænger ind.

Denne pude på $ 168 er som et vægtet tæppe til dit hoved, og jeg kan ikke sove uden det

Læs også  Fik en hurtig pause? Prøv denne 4-minutters kropsvægt Cardio Challenge fra en træner

Denne maske er superlys, men tilbyder et vidunderligt køligt, trøstende pres på mine øjne for at hjælpe mig med at føle mig rolig – den er næsten magisk! Så snart jeg glider på masken, slapper min krop af, og mine tanker er stille nok til at føle mig døsige og falde i søvn hurtigt. Jeg elsker også, at hvis min mand kommer i seng senere end mig og har brug for at tænde for lyset, vil jeg ikke se det, som altid plejede at vække mig.

Hvis du har problemer med at sove, er det værd at prøve at bære en øjemaske i sengen. Hvis det ikke fungerer, brugte du kun $ 10. Og hvis det gør det, ja, lykkelig drøm!

Billedkilde: fafaq Photography / Jenny Sugar