Jeg gav op Alkohol og soda i 30 dage, og her er hvad jeg lærte

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville være at dybest set kun drikke vand i hele 30 dage? Lad mig fortælle dig, det er ikke så svært som det ser ud til, og din krop vil takke for det. Af en eller anden grund, som jeg ikke vidste om på det tidspunkt, besluttede jeg at gå kold kalkun og give op både alkohol og sodavand i 30 dage. Jeg følte, at min krop havde brug for en pause fra alt sukker og kalorier, for ikke at nævne, at tømmermændene bliver eksponentielt værre, når du bliver ældre (ingen fortæller dig det). Nu var jeg ikke ved at drikke hver aften, men jeg havde konsekvent mindst et par øl eller cocktails hver weekend med venner, som over tid fanger op med din krop. Det samme gælder for sodavand – Jeg er den type, hvor jeg åbner en dåse med Coca-Cola og tager et par sip med mit måltid, og så smider det (ja, det ved jeg, det er spild). Jeg ville nok have en eller to sodavand om ugen, hvilket var nok til at få mine tænder til at blive gule og min krop føler sig træg. Jeg husker at fortælle mig selv i starten, at alkoholen vil være sværere end sodavand, men at jeg skal forblive forpligtet over for mig selv. Hurtig fremad 30 dage, sans de to førnævnte syndere, plus en rigelig mængde vand, og jeg har lyst til et nyt menneske.

5 ting der skete, da jeg gav op alkohol i en måned

Læs også  Jeg takkede min svigermor for at hæve min mand, før hun gik væk, og jeg er så taknemmelig

Hvad skete der?

De første par dage var interessante, fordi det var alt mentalt. Jeg ville se nogen have en øl eller en sodavand og tænke til mig selv, “det ser så godt ud, men du kan ikke få det.” Efter ca. en uge slog jeg ud af den tankegang og fokuserede på kun at indtage vand. Efter cirka to uger så jeg, at jeg følte mig mindre træt og mere forfrisket. Jeg blev i hver weekend og enten læste bøger eller se film og indså, at jeg gav min krop den pause, det havde brug for. Min hud udgjorde absolut en lysere glød, og jeg bar knapt ud med eventuelle pletter. Jeg lavede det til gymnastiksalen mindst fire gange om ugen, og som en ekstra bonus tilbragte jeg nul dollars på ride-tjenester som Uber eller Lyft (dette var en vinder i sig selv for mig). Jeg vil sige, at drikke kun vand minus lejlighedsvis Arnold Palmer kan blive ret kedeligt, så at krydre det op, jeg købte friske citroner og appelsiner for at smide nogle smag. Som du kan se i før og efter fotoet, blev mit hår endda lettere! Bare sjov, jeg var bare i stand til faktisk at vågne op i tide for at få mit hår til udnævnelse. Efter min 30 dage forsøgte jeg en dåse af Coca-Cola, og det smagte som om jeg havde åbnet en pose sukker og hældt den i min mund. Jeg var så chokeret over, hvordan man giver noget op i kort tid kan ændre den måde, den smager på. Det fik mig til at indse, hvordan usund soda faktisk er til dine tænder og overordnede krop.

Læs også  Backstreet Boys er tilbage igen: Hvordan Bestselling Boy Band har gået afstanden

The Beer Brands at nå til, når du ser din vægt

Vil jeg fortsætte?

Ja! Jeg må ikke blive kold nyger for resten af ​​mit liv, men jeg vil helt sikkert være mere bevidst om den mængde alkohol jeg forbruger på en ugentlig basis. Hvad angår sodavand, er jeg glad for at rapportere, at jeg har gjort et godt godt job med næsten at give det helt op; Jeg vil dog indrømme, at jeg nogle gange har en til enhver tid eller da eller i det mindste nogle få sip (jeg ved ikke, hvad det er, men jeg kan bare ikke ryste det, der skiller sig over det første indtag).

Hvis du leder efter en simpel og fri rensning, prøv denne såkaldte detox, og jeg kan næsten garantere, at din krop vil føle sig meget mere afslappet og forfrisket! Hvis opgivelse begge på én gang virker skræmmende, så vil jeg prøve alkohol først. Sig farvel til hovedpine og poser under øjnene, og sig så godt med at spare penge og føle dig frisk! Stol på mig – din indre vil du takke for det!

Billedkilde: fafaq Photography / Danny Allen