Jeg skiftede min familie til bambus toiletpapir, og jeg kommer aldrig tilbage

Mine børn ved, at jeg ikke kan lide at høre potteord uden for badeværelset, men jeg håber, at ingen vil misbillige mig for at have lyst til at tale direkte om det mest spændende at ramme vores toiletskåle hele året. Nej, nej, få dit sind ud af tagrenden. Jeg henviser til bambus toiletpapir.

Hvis du aldrig har hørt om det, er du ikke alene. Det er ikke noget, du nemt kan finde i din lokale købmand, især når TP-mangel stadig er en meget ny hukommelse. Men hvis du har børn – især nyligt pottetrænede – i huset, vil du ønske, at du vidste om det før.

Da jeg først opdagede bambustoiletpapir, gav jeg mig selv et pass. Jeg havde mine egne poopy-problemer at håndtere, så det at redde planeten skulle vente, indtil mit lille barn halvt bogstaveligt kunne få hende ikke sammen.

Lad mig tage backup. Jeg har længe været brand-loyal, når det kommer til toiletpapir – en Charmin Ultra-Strong gal flere år i træk, men da min tre-årige kom ud af bleer og dimitterede fra den lille øvelsespotte, tog det en tur. Hun begyndte at tørre af med opgivelse, en ting jeg var taknemmelig for, men min VVS var det ikke. Mindst tre gange om ugen ville jeg opdage et tilstoppet toilet, fordi hun forkælet sig med toiletpapir. Jeg forsøgte at træne hende i at tælle kun fem firkanter og bruge det, men medmindre jeg stod på vagt, var der ingen garantier. Det blev så frustrerende, at jeg til sidst skiftede til et spinkelt enkeltlags toiletpapir (også kendt som sandpapir i dollarbutik) i håb om, at det ville gå nemmere, men det præsenterede sine egne problemer. Har du nogensinde prøvet at tørre et barns røv med billigt toiletpapir? Ja, ikke sejt. Eller sanitære.

Da jeg første gang opdagede, at toiletpapir blev lavet af bambus, anerkendte jeg de enorme fremskridt fra et miljøbevidst synspunkt, men jeg gav mig selv et pass fra at grave dybere. Jeg havde mine egne poopy-problemer at håndtere, så det at redde planeten skulle vente, indtil mit lille barn halvt bogstaveligt kunne få hende ikke sammen.

Læs også  Tænker du på hjemmeundervisning? Denne vejledning kan hjælpe din familie med at vælge en metode

Men så fandt jeg Reel, et abonnementsbaseret træfrit papirfirma, der startede tilbage i 2019 (men alligevel var skræddersyet til kontaktfri levering af pandemi-æraen). Det fandt en sådan succes at forstyrre toiletpapirmarkedet med sin 100 procent bæredygtige bambus TP, at det debuterede en række papirhåndklæder i denne uge. Jeg var nødt til at prøve det.

Den dag en forsendelse med Reels toiletpapir ankom til min dør, slukkede jeg hver rulle i huset, og tre måneder senere har min familie aldrig set sig tilbage (undtagen når vi tørrer … undskyld, det kunne jeg ikke modstå).

Her er hvorfor.

Reel Bambus Toiletpapir føles vildledende ligesom almindeligt toiletpapir

Da jeg først byttede vores traditionelle TP ud til Reel, var jeg bekymret for, at det ville have en markant anderledes fornemmelse – at jeg skulle give afkald på en blød, men alligevel stærk fornemmelse for et mere bæredygtigt valg. Jeg kidner dig ikke: Jeg sad med lukkede øjne og strøg en firkant af begge typer toiletpapir i hver hånd i et solidt minut og prøver at skelne enhver rimelig forskel. Jeg sagde målrettet ikke noget til min mand eller børn om switcheroo, og efter to dage havde ingen sagt et ord. Ingen bemærkede det. Når jeg trykker på, har min partner og jeg lyst til, at der er lidt mere tekstur til hjulene, men om det er en pro eller en ulempe? Vi kan bare ikke sige det.

Reel Bambus toiletpapir er stærk nok til ethvert job, men tilstopper ikke

Den større bekymring var dog, om dette ville løse de potteproblemer, vi havde haft: kunne det være fleksibelt nok til at holde vores rør ikke tilstoppede, men alligevel faste nok til at klare et fuldt tørrejob – gennem en lille sammenbundet røv – uden at rive?

Gå figur, det er, hvad bambus TP blev født til at gøre! Ligesom min go-to Ultra-Strong TP, har Reel aldrig revet midt på aftørringen. Men i modsætning til min hårde traditionelle TP har Reel holdt vores toiletter tilstoppet i flere måneder (eksklusive en hændelse, hvor min datter bare kastede hele rullen i skålen, men vi kan kritisere det op til brugerfejl). Det skyldes, at selvom alt toiletpapir til sidst nedbrydes i vand, er bambus biologisk nedbrydeligt, hvilket betyder, at det kræver mindre vand for at lette denne proces. Kort sagt opløses det meget hurtigere end de fleste TP, endda genanvendte sorter. Jeg behøver aldrig at skylle et overfyldt toilet igen!

Læs også  Jeg prøvede den meget hypede Elvie Bærbare Brystpumpe - Disse er mine tanker

10 hjemmeartikler, som vores redaktører faktisk købte fra Amazon og absolut kærlighed

Reel Bamboo Toiletpapir er miljøvenlig

Før jeg undersøgte bambusprodukter, havde jeg ingen idé om, hvor vedvarende ressourcen virkelig var. Bambus er den hurtigst voksende plante i verden – den kan vokse op til 35 inches om dagen eller 1,5 inches i timen. Det bruger meget lidt jord, kræver ikke gødning eller pesticider, og fordi det vokser så hurtigt, kan det genopfyldes straks efter brug. Sammenlignet med træer, der dyrkes, hugges ned og laves til papirmasse, har bambus en meget mindre miljøpåvirkning for en sådan husholdningsstift med stort volumen.

Og Reel er stolt af ingen blæk, farvestoffer eller BPA, og jeg kan godt lide, at den er fjernet af unødvendige dufte. Det er også værd at bemærke, at forsendelsen inkluderer plastfri emballage, selv ned til båndet. Siden Reel blev lanceret for mindre end to år siden, har den sparet mere end to millioner pund tømmer og 13 millioner liter vand.

Reel Bamboo Toiletpapir er også socialt bevidst

Reel har et imponerende CO2-fodaftryk (eller booty-print?), Men virksomheden fokuserer ikke kun på planeten – den har også til formål at hjælpe dem, der bor i de mest fattige samfund. Faktisk var det en af ​​grundene til, at denne sort-ejede virksomhed startede. Fordi toiletter er dyre og kræver så meget vand, har cirka 2,4 milliarder mennesker over hele kloden ingen adgang til et. Derin Oyekan, Reels medstifter, var vidne til førstehånds, hvordan medlemmer af samfundet i hans hjemland Nigeria kæmpede med adgang til badeværelser.

Derfor kan kunder med hvert køb af Reel hjælpe med at finansiere sanitetsprojekter i udviklingslande, der har til formål at eliminere truslen om sygdom – fra eksponering for dødelige patogener og forurenet vand – der kommer fra denne kamp. Gennem sit partnerskab med SOIL har Reel for nylig hjulpet mere end 7.300 mennesker i Haiti med at få adgang til ren sanitet ved at levere mere end 1.200 toiletter.

Læs også  Serena Williams datter, der ser hendes dukke Qai Qai danse med Shakira, er så dyrebar

Reel Bamboo Toiletpapir er en god værdi

I slutningen af ​​dagen, så meget som vi ikke ønsker at tilstoppe vores toiletter, vil vi heller ikke kaste vores penge ned over dem. Jeg var bekymret for den investering, jeg ville lave – da jeg prissatte den ud, var den bestemt dyrere end den samme mængde traditionel TP. Rulle koster $ 1,25 per rulle, og den samme størrelse rulle på min Charmin-hæfteklammer kommer ud til lige under 35 cent. Så mens en 24-pakke Charmin giver dig mindre end $ 9 tilbage, koster Reels æske $ 29.

Jeg skar kuponer, så forskellen var svær at ignorere, men jeg var meget opmærksom på, hvordan vi brugte TP, og det tager faktisk min familie på fire længere tid at komme igennem den samme mængde toiletpapir end andre mærker, sandsynligvis takket være det faktum, at hjul er tredobbelt, og jeg har brug for mindre af det for at få det (undertiden beskidte) job udført. En engang seriøs otte-firkantet situation med mit lille barn er omkring halvdelen af ​​det nu. Og selvom Reel anbefaler, at en husstand med fire personer bestiller en ny kasse hver otte uge, tog vi faktisk cirka 12 uger på at komme igennem vores lager. Det er kun omkring $ 9,60 pr. Måned eller $ 2,40 pr. Uge. Da jeg kiggede på det på den måde, virkede det fjollet for mig – hvem vil bestille en $ 6 latte uden et andet blik – for at undgå at bruge lidt mere på noget, der ikke kun sparer min badeværelserelaterede sundhed hver dag, men også hjælper redd planeten. Der er virkelig ingen bedre værdi end det. Og ingen lettere måde at føle sig i fred med uanset hvad der foregår på dine børns badeværelse.

Billedkilder: Getty / Catherine Falls Commercial og Reel Paper