Zendaya åbner op for sin karriere og at være en del af “Noget større end mig selv”

Da Zendaya så de vigtige samtaler, der fandt sted efter George Floyd, Breonna Taylor og Ahmaud Arberys dødsfald, ville hun fremhæve aktivisterne, der arbejder flittigt for at bekæmpe systemisk racisme. Så hun rakte hen til Black Lives Matter-medstifter Patrisse Cullors, der overtog sin Instagram-konto for at diskutere sociale uretfærdigheder og forskellige måder at gribe ind på. Nu er duoen slået sammen igen for Med stil magasinets septemberudgave, hvor 23-åringen Euphoria stjerne – der modellerede tøj fra sorte designere til spredningen – talte med Patrisse om betydningen af ​​aktivisme, hendes inspiration og kommende projekter, inklusive hendes overraskelsesfilm Malcolm & Marie med John David Washington. Fortsæt med at læse for at se den første gang Emmy-nominerede er enestående citater, så sørg for at få fat i septemberudgaven af Med stil, tilgængelig på aviskiosker, på Amazon og til digital download den 21. august.

  • Hvorfor hun forbandt sig med Patrisse til Instagram-overtagelsen: ”Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne gøre for at hjælpe. Og det var da jeg når ud til folk som dig. Fordi jeg i slutningen af ​​dagen bare er en skuespillerinde, ved du? Og jeg foregiver ikke at være noget andet end det. Hvis jeg ikke ved noget, så spørger jeg folk, der faktisk er i frontlinjen, der gør arbejdet. Jeg er oppe i blegemaskinerne, ikke på marken. Så jeg tænker altid, ‘Hvordan kan jeg heie på dig og være en del af noget større end mig selv? ‘”
  • At blive inspireret af Patrisse og andre: “Nå, du er faktisk en af ​​de mennesker, der inspirerer mig. Jeg kan ikke forestille mig det enorme pres, du har. Og du bærer det så yndefuldt. Du har altid et smil på dit ansigt. Hvis jeg var under halvdelen af ​​det følelsesmæssig stress, ingen hørte fra mig. Så den mod og uselviskhed beundrer jeg. Nogle gange er jeg også inspireret af øjeblikke, som en god samtale med min bedstemor. I karantæne er du nødt til at holde fast i de søde små ting. “
  • Hvorfor hun ikke betragter sig selv som en aktivist: “Jeg har altid tøvet med at bruge ordet ‘aktivist’ for mig selv. Det er en livsstil. Det er et valg hver dag at gøre arbejdet og vie dit liv til en sag. Og jeg føler ikke, at jeg fortjener det titel. Der er mange ord, der bedre beskriver, hvad jeg gør. Jeg er skuespiller, men jeg er også bare en person, der har et hjerte og vil gøre det rigtige. “
  • Ved at tackle angst: “Jeg tror, ​​at meget af det stammer fra det pres, jeg lægger på mig selv, og ønsker at gøre mit bedste og ikke lave en fejl. Jeg har bestemt ikke det under kontrol endnu. Jeg har ikke nøglen, så hvis nogen gør det , lad mig vide! Jeg finder ud af, at det er nyttigt at tale om det, og det kan ofte betyde at ringe til min mor midt på natten. Nogle gange får jeg hende til at sove på telefonen med mig som en frickin baby. [griner] “
Læs også  Megan Fox og Brian Austin Green Split efter næsten 10 års ægteskab

  • På hendes håb om fremtidige projekter: “Jeg tror, ​​dette er et nyt kapitel for mig. Der er mange mennesker, der lærer, hvordan de skal være kreative i løbet af denne tid, og lære at tage et spring, mens de gør det sikkert i karantæne. Det var interessant at opleve det med min film Malcolm & Marie, og det er jeg virkelig stolt af. Jeg har også så mange smukke projekter at se frem til. Hvordan verden vil være i stand til at se dem, ved jeg ikke rigtig. Men det er når det er tid til at blive endnu mere innovative og finde ud af, hvordan vi kommer til at eksistere i denne branche med denne nye verden. “
  • Ved at optage Malcolm & Marie i karantæne: ”Vores besætning var en meget lille gruppe mennesker, der også kommer fra Euphoria. Og nr. 1-ting var sikkerhed. Alle måtte karantæne og få testet for at skyde isoleret. Vi skabte vores egen lille boble og sørgede for, at når vi var inde, ikke kunne vi forlade. Vi var i stand til at workshop og øve sammen – det var meget som et teaterstykke. Jeg lavede mit eget hår og makeup og var klædt i mit eget tøj. Og så skød vi sort / hvid på film, så vi får se, hvordan det viser sig. ”
  • På manglende Euphoria og spillet Rue: “Jeg savner Rue. Hun er som min lillesøster på mange måder. Og at gå tilbage til den karakter er en hjemmebase for mig. Der er en smuk anden sæson, der er skrevet, men for at gøre det som vi ønsker at gøre det, er vi nødt til at vente, indtil det er mere sikkert. “
  • Ved at fremhæve sort talent for InStyle’s cover shoot: “Jeg har altid haft en sort stylist og sort hår og makeupartister. Men vi var i stand til at arbejde med to talentfulde unge sorte fotografer også på denne shoot. Vi er faktisk i samme alder, så det var sejt at være sammen med min kolleger og har en mulighed for at vise, hvad vi kan gøre. Der er også så mange sorte designere, som ikke kender til, så det har en mulighed, hvor de kan være i Med stil og få den kærlighed, de fortjener, er virkelig speciel. “
Læs også  Bill Hader og Rachel Bilson har delt 6 måneder efter at have været offentligt med deres forhold

Billedkilde: AB + DM