YouTube-stjerne NikkieTutorials er kommet ud som Transgender

NikkieTutorials, en skønhedsguru, der bedst er kendt for sine fantastiske makeuptransformationer på YouTube, er kommet ud som transkøn. 25-åringen, hvis rigtige navn er Nikkie de Jager, tog et øjeblik for at åbne op for hendes identitet i en 17 minutter lang video, der blev uploadet til YouTube den 13. januar med titlen “Jeg kommer ud.”

”Jeg kan ikke tro, at jeg siger dette i dag til jer alle, for at hele verden skal se, men forbandet, det føles godt at endelig gøre det,” startede hun. “Det er på tide at give slip og være virkelig fri. Da jeg var yngre, blev jeg født i den forkerte krop, hvilket betyder, at jeg er transkøn.”

Jager fortsatte med at åbne op for sin historie og afslørede for sine næsten 13 millioner abonnenter, at hendes rejse praktisk taget begyndte, før hun blev født, da hendes mor var overbevist om, at hun ville føde en pige. ”Hun var overbevist om, at det ville være en pige, og ud kom mig,” sagde hun. “Der var en lille overraskelse – overraskelsen for min mor og en bestemt overraskelse for mig, så snart jeg havde hjerner at tænke med.” Ifølge stjernen, der har samarbejdet med berømtheder som Ashley Graham, Lady Gaga og Becky G, havde hun altid været interesseret i ting, som samfundet mærkede som feminint som barn. ”Hele mig var pige,” sagde hun. “Min mor vidste med det samme, at jeg enten ville blive homoseksuel eller en anden type historie. Og det viste sig at være en anden type historie.”

Læs også  Sådan kan du få en gratis Essie neglelak på CVS - Fordi hvem ville ikke have det?

Med støtte fra sin mor og lærere begyndte Jager at gå over, da hun var 6 år gammel ved at vokse ud håret og bære piger tøj. Hun begyndte at tage hormoner klokken 14, og ved 19 var hun fuldt overgang. Selvom hun ser ud til at have modtaget et væld af støtte fra vigtige mennesker i hendes liv som hendes mor og hendes forlovede, Dylan Drossaers, afslører Jager i slutningen af ​​videoen, at hun blev truet af en gruppe mennesker, der forsøgte at afpresse hende, hvilket er hvad der førte til, at hun delte sin historie i dag. ”Jeg håber, du sidder pænt ved det,” sagde hun til dem, mens hun løftede langfingeren hen til kameraet.

Jager sluttede tingene med at takke sin familie og tilhængere, før hun valgte “kvinde”, som er hollandsk for “kvinde”, som det hollandske ord på dagen. Se hendes fulde video ovenfor.