Walking Dead’s Khary Payton introducerer sin søn Karter, der er “Endelig lever som sit sande jeg”

Billedkilde: Getty / LISA O’CONNOR / Bidragyder

De vandrende dødeKhary Payton og hustru Stacy er meget glade for at introducere deres søn, Karter, for verden. 11-åringen, der blev født kvindelig men identificerer sig som en han, “troede, det ville være sejt”, hvis hans forældre annoncerede sin nyhed på sociale medier, og Khary og Stacy kunne ikke være mere stolte over at se deres søn leve som hans sande jeg. Parret, der også deler en datter ved navn Maya, udsendte hver søde fotos af Karter på Instagram sammen med smukke billedtekster i ubetinget støtte for hans rejse.

“Dette er mit barn. En af de mest glade, godt tilpassede personer, jeg nogensinde har kendt. Min søn, Karter,” skrev Khary og tilføjede, at Karter valgte at starte sit navn med et K som et nikk til sin far. “Ser du, han blev født kvindelig, men har altid identificeret sig som en dreng. Han troede, det ville være sejt, hvis jeg annoncerede det på sociale medier. Jeg fortalte ham, at der ville være så mange tilhængere, men også en masse rykker, der ville være hårde . Han sagde: “Ja, jeg ved trold, far. Jeg kan håndtere trold.”

Se dette indlæg på Instagram

Et indlæg deles af Khary Payton (@kharypayton) den 15. juni 2020 kl 10:25 PDT

På hendes egen konto skrev Stacy: “Jeg er meget glad for at præsentere dig for min søn, Karter. Da han blev født troede vi, at han var en pige. Vi tog fejl. Han er en dreng. En smart, morsom, modig, kærlig, storslået dreng. Karter er så sikker på, hvem han er og var begejstret for mig at lade alle vide, at han endelig lever som sit sande jeg. Som dreng. Som min søn. Som Karter. Jeg er så utrolig stolt af ham og føler mig velsignet hver eneste dag for at være hans mor. “

Læs også  Hilary Duff konfronterer Paparazzi ved Son's fodboldkamp: “Stop med at tage billeder af børnene”

Queer Eyes Karamo Brown har en fantastisk blandet familie, og billederne er så søde

Khary afsluttede sit indlæg og udtrykker ærefrygt for den oplevelse, han har som forælder, der ser sit barn leve som sit autentiske jeg. “Mand, der er ikke noget smukkere end at se dit barn føle glæden ved at udforske, hvad det betyder at være sandt for sig selv. Dette er hans rejse, og jeg er her for det. Jeg håber, at du alle har mulighed for at føle den uudslettelige kærlighed at jeg føler lige nu. “

Se dette indlæg på Instagram

Et indlæg deles af Stacy Reed Payton (@stacyreedpayton) den 12. juni 2020 kl. 08.26 PDT