Vores familietraditioner er utraditionelle, men det er præcis, hvorfor jeg elsker dem

Ingen af ​​de ukonventionelle traditioner lavet i min familie var forsætlige. Faktisk beskriver ukonventionel dynamikken i min familie på fire og min bedstemor, tanter, onkler og fætre temmelig præcist. Vi sætter os aldrig ved et storslået spisebord til Thanksgiving eller jul, vi klæder os sjældent til ferie, der er ingen årlige fotos, og vi tager ikke nogen ture sammen. Vi har sjældent endda cookouts!

Jeg blev brudt af denne dynamik. De fleste af mine venner kommer fra store familier med diehard traditioner og åbenlyse handlinger af “lykkelig familie” samvær. Men i årenes løb har jeg indset, at min lille familie samles for vores helt eget sæt af utraditionelle traditioner – som min mor og jeg tager på den samme café, hver gang jeg kom hjem fra college eller alle, der så på Lakers på juledag – men disse fire, selvom nogle gange tilfældige, er dem, jeg værdsætter mest.

Thanksgiving Grace

Mine forældre, mine onkler og mine tanter voksede alle op i kirken, men af ​​en eller anden grund deltog ingen af ​​børnene, inklusive min bror og jeg, nogensinde. Uanset hvad, inden Thanksgiving middag, kogt af min mor, siger vi nåde. Vi samles alle i en cirkel og holder hænder, så spørger min far, hvem der ønsker at starte bønnen, selvom vi alle ved, at han vil, og så starter han. Nåde begynder normalt med et stærkt fokus, idet de er taknemmelige for familiens sundhed og for maden, men det løber hurtigt ud til en fælles aktivitet. Min bedstemor kan godt lide at sige noget, efterfulgt af min onkel, der sprækker en joke, så prøver vi alle på at få os selv tilbage i en seriøs tankegang, og til sidst, når vores hænder er sved nok, får vi at spise. Jeg har en teori om, at nåde får maden til at smage bedre, så jeg ser frem til det hvert år.

Læs også  Hvordan ser Disney ud ved genåbning? Se de oprindelige retningslinjer for temaparker

Juleaften fest

Den stærkeste og mest traditionelle skik i min familie er min tante og onkels julekvandsfest. Min onkel side af familien er jødisk, og vores halvdel af familien er kristen, så da jeg var lille, gik jeg hjem med julegaver og chokoladeguldmønter. Det var ikke før jeg var 12 år gammel, og jeg fik maven influenza, at vi indså, hvor vigtig denne samling er for vores familie. Det var første gang, vi ikke deltog i 12 år, og vi følte alle, at der manglede noget. Min onkel lavede ikke cocktails, duften af ​​bagt skinke fra honning flød ikke gennem hallene, og jeg drejede ikke en dreidel. Det har været 10 år, og vi har ikke savnet festen siden.

Min families yndlingsjulstradition er noget, jeg ikke kender

Nytårsaftenkampen

Det lyder måske vanvittigt, at jeg betragter dette som en tradition, men jeg synes, det virkelig bringer min mor, far, bror og mig sammen. I de sidste to år har min familie været i en katastrofal kamp på nytårsaften (sandsynligvis fordi vi på det tidspunkt har været omkring hinanden i længe). Jeg ser det som vores årlige udrensning og en måde at ringe på det nye år med alt fra vores kister. Det begynder normalt med, at min bror siger noget, som min far ikke er enig i, så kan jeg ikke undgå at eskalere situationen med mine meninger, og til sidst knipser min mor og går med på råben. Men det magiske ved det hele er, at den næste dag, vi indser, at det er et nyt år, vi er alle stadig heldige for at være i live, og vi bør værne om hinanden trods vores forskelle. Måske er den virkelige tradition den store gruppeklem efter kampen.

Læs også  Lance Bass afslører seneste "hik" i at starte en familie: "Vi har lige mistet vores surrogat"

MLK-dagsforelæsningen

Dette er en til og fra tradition, men en tradition er det bestemt. Hver MLK-dag, som min familie tilbringer sammen, finder os rundt ved middagsbordet sammen med min far, der giver os en historielektion om Martin Luther King Jr. Hans ord, det samme år efter år, er en passende hyldest til Dr. King. “Ved I virkelig noget om MLK?” han starter, og det er køen for min bror og jeg til hurtigt at prøve at tage vores tallerkener til vasken, men vi slipper aldrig væk. Min far taler om alt, hvad vi allerede ved om Dr. King i 30 minutter, mens vi foregiver at være over det, og min mor foregiver at være opmærksom. Men da jeg gik på college og gik glip af forelæsningen for første gang i år, fandt jeg mig selv at holde en lignende tale til mine egne venner, da jeg savnede min fars ord. Dette er en skik, som sandsynligvis vil blive overført til mine egne børn.

Traditioner, med vilje eller på anden måde, fejres, fordi de mindes dit bånd med de mennesker, du elsker på Jorden. De findes i familier, venegrupper og endda bare af dig selv. Jeg ser min families skikke som måder at værne om hinanden og huske den kærlighed, der findes mellem os. Jeg kan ikke vente med at få mere.

Traditioner er det, der forbinder os – både til arv og fremtiden. Ved siden af ​​Clorox® fejrer vi, hvad der gør enhver familie unik.

Billedkilde: Getty / Monashee Frantz