Suzie delte foto af hendes strækmærker for at #Normalisere Normale legemer (vi har alle dem!)

Jeg begyndte for nylig at følge #NormalizeNormalBodies-hashtaggen på Instagram, og det har ændret liv. Hvert indlæg, hvor en kvinde deler hendes maveruller, vrir og svagt hud, får mig til at føle mig bedre om min krop, vel vidende at jeg ikke er alene. Sociale medier med sine Photoshop, perfekt stillede vinkler og belysning får dig til at tænke kvinder ser fejlfri ud, og de gør det ikke!

Dette nylige indlæg fra Suzi Curtis fik øje på mig, og jeg var bare nødt til at dele det. Hun er en kropspositiv talsmand, en overlevet spiseforstyrrelse, og hun fortalte fafaq, at hun er begejstret for at give mere opmærksomhed på kropspositiviteten, og specifikt i dette tilfælde, til strækmærker.

Hun delte, at hendes strækmærker startede i en temmelig ung alder, omkring 12 år. Hun sagde, at hun altid var et buttet barn, og da hun ramte puberteten, gik hun vægt markant og hurtigt. ”Jeg havde store strækmærker på mine hofter og bryster, og i skolen i omklædningsrummet ville jeg blive stresset af andre piger på grund af det – de ville drille mig og sagde, at jeg lignede en zebra, eller at jeg var i kamp med en kat, ”delte Suzi. Børn kan være så grusomme!

Hun fortsatte med at fortælle, at hun i en alder af 16 blev sendt til en prestigefyldt internatskole i Sydney, og der var et stort pres for at se pæn ud, være tynd og være populær. ”Jeg var ingen af ​​de ting,” sagde Suzi. Hun kom fra en familie med lav indkomst og kunne bestemt ikke følge med, hvad de andre piger havde.

Læs også  I Historic Vote legaliserer Oregon Psilocybin-svampe, afkriminaliserer hårde stoffer

“Med presset herfra udviklede jeg anorexi med bulimiske tendenser. Jeg spiste en halv banan om dagen, jeg rensede, hvis jeg spiste mere, og jeg trænede som en skør,” delte Suzi. Med chok for hendes krop og det drastiske vægttab udviklede hun flere strækmærker; på hendes arme, ryg og mere på hendes mave. ”Jeg så ud som om jeg havde været igennem en kamp med en løve,” delte Suzi.

Da hun blev ældre, blev hun forelsket og gik igen i vægt, denne gang vejer 130 kg (ca. 287 pund), hvilket strakte huden igen og tilføjede flere strækmærker.

Endelig, efter år med torturering af hendes krop, har Suzi nu et godt forhold til mad, motion, og alle de dele af hendes krop, som kvinder generelt ikke kan lide. Hun sagde: “Jeg ser dem som mine kamparr, men også som påmindelser om, hvor langt jeg er kommet på min rejse, at selvom min krop har været gennem helvede og tilbage, står den stadig stærk. Den fortsætter med at gå igennem alt, hvad jeg har og vil stadig gennemføre det. Disse små strækmærker fortæller alle historier om, hvor robust, hvor kraftfuld og hvor fast besluttet jeg er på at være i fred med min krop, og at elske min krop, uanset hvordan det ser ud. “