Stormi Websters reaktion på hendes nye pung er det præcise niveau af diva, jeg planlægger at være i 2019

Nogen får denne pige et par oversize solbriller og bilnøgler til at svinge omkring sin finger, fordi Stormi Webster er den sødeste lille diva vi nogensinde har set! Kylie Jenner delte for nylig en Instagram-video af sin 11 måneder gamle datter, der modtog en mini Louis Vuitton-taske, og det er stort set den samme reaktion, som jeg har når som helst, nogen giver mig opmærksomhed. Tidligere på dagen sendte Stormis tante Kim Kardashian et billede af otte mini punge og skrev: “Jeg fik disse til alle baby piger i familien til juleaften fra Japan” og for første gang nogensinde, Jeg ønskede, at jeg var et lille barn.

Kourtney Kardashian bærer en mini designer taske, som baby stormi bare kunne arve

Vi kender alle virkeligheden af ​​en “shopperens høje” følelse efter at have vundet et velfortjent køb, og selvom dette var en gave, siger Stormis ansigt det hele. Baseret på hendes reaktion alene har denne nuttet en god smag i punge, og det er absolut ikke første gang, hun er bedøvet i designer mærker. Fra Stormis Burberry Wintercoat til sin Fendi-klapvogn har Kylie blændet sin datter i high-end mærker siden hun blev født. Jeg undrer mig bare over, hvorfor min tante aldrig troede at få mig en mini Louis pung før min første fødselsdag ?!

Billedkilde: Instagram-bruger kimkardashian

Læs også  Alle de forskellige navne (og navne) dronning Elizabeth II har haft