Spinsko hjalp mig med at forhindre en cyklusskade – her er hvorfor de er værd at det

Jeg har lavet fitness-klasses speed dating. I desperat behov for at krydre min gymnastikrutine, kørte jeg test, hvad der føltes som hver gratis fitness-prøve i New York City, indtil jeg endelig følte en gnist med Swerve.

Den konkurrencebaserede indendørs cykling klasse og jeg var en øjeblikkelig kamp. Jeg kan ikke synge roserne af den høje energi, lavt påvirkede cardio nok – i det øjeblik en Beyoncé-hymne ramte mine ører, vidste jeg, at det var kærlighed ved første pedal.

Men som alle gode ting i Manhattan var gymnastikselskabet for dyrt at vedligeholde. Min tegnebog besluttede, at det var bedst, at jeg deltager i cykelklasser på mit lokale fitnesscenter.

Da jeg skiftede fra de forhøjede boutique-klasser til cykelsessionerne på mit motionscenter, var der et vigtigt aspekt, som jeg ikke kunne se forbi: at bruge Spinsko.

Med hver klasse leverede Swerve et par cykelsko. På mit gymnastiksal sidder du fast ved at bruge dine run-of-the-mølle-sneakers på den ikke-klipte side af pedalen. Det var klart, at jeg var blevet forkælet.

“Stå op … sæt dig ned … gentag, men hurtigere,” instruerede træneren.

Intens trækning blandet med hurtige positionsændringer, og min klodsede natur var en opskrift på katastrofe – ved flere lejligheder fangede jeg mig selv fra at glide og falde.

3 almindelige spin-skader forårsaget af din cykel

Med frygt for en skade, der dvæler bag i sindet, overbeviste en kollega mig om, at cykelsko var værd at tilføje min gymnastikpose – som jeg accepterede.

Et dybt internetdybde førte mig til at finde Decathlon B Twin Road Bike Shoes 500 Pink ($ 65), som afkrydsede alle mine kasser: relativt overkommelige, lette, stive såler til effektiv pedalering, ventilation og hurtigtørrende net.

Læs også  Sådan stopper du med at falde ned under lungerne, ifølge en certificeret personlig træner

Det er vigtigt at bemærke, at de fleste cykelsko kræver klods, som sælges separat.

Spinner-cykler (som jeg synes er det mest almindelige cykelmærke) er kompatible med SPD-, Delta- og Shimano-klodser, ligesom mine nye sko. Så jeg besluttede at give Decathlon Rockrider SPD Compatible Cleats ($ 15) et skud.

Denne cykelekspert har svaret på, hvornår man skal prioritere modstand over hastighed

Klodsen fulgte med en videoundervisning, der viste, at det var hurtigt og nemt at fastgøre dem til skoen – bare vende tilbage til butikslinket og rulle ned. Råb til min far for at have givet mig den rigtige skruenøgle, der var nødvendig for at få jobbet gjort, da det ikke fulgte med selve klodsen.

Når mine sko blev fastgjort og klippet fast i cyklen, tog det kun fem minutters trampedrejning, før min selvtillid fik skyrocket. Det rigtige gear har optimeret min træningsoplevelse nu, hvor min opdaterede energi har erstattet vedvarende frygt for en ankelforstuvning.

Uanset om “Single Ladies” sprænger eller ej, kan du altid fange mig med at cykle fuldt ud med mine Twin Road cykelsko, der holder mig jordet.

Klik her for flere historier, tip og nyheder om sundhed og wellness.

Billedkilde: Getty / gradyreese