Sofia Carson håber fans føler sig set i hende Feel the Beat-karakteren: “Du er nok”

Sofia Carson er ikke fremmed for at danse – efter at have spillet hovedrollen i Disney Channel’s bredt populære musikalske franchise Descendants – men der er noget ekstra specielt ved hendes seneste film, Føl rytmen. Netflix-filmen følger en håbefuld Broadway-danser ved navn April, som befinder sig tilbage i sin hjemby i Wisconsin, efter at en audition går forkert galt. Når hun påtager sig et job med at undervise unge studerende på sit tidligere dansestudie, finder hun til sidst en måde at hente brikkerne på og oprette forbindelse igen med sig selv. På lignende måde minder filmindspilningen af ​​filmen Carson om, hvorfor hun blev forelsket i kunsten i første omgang.

”Jeg blev forelsket i dans, da jeg var 3 år gammel,” fortalte 27-åringen til fafaq. “Jeg kan huske det øjeblik, hvor jeg trådte ind i mit første par balletsko og gik ind i min første danseklasse. Jeg husker øjeblikket så levende, da jeg først gik ind på en scene. Det føltes som hjemme, og jeg følte mig fri. Alle disse ting, som April havde glemt, fordi hun var så fanget i at prøve at blive bedre, hvilket er noget, jeg kæmper med, jeg har følt disse ting så levende. Noget ved hendes historie føltes bare så rigtig for mig. I de dansende øjeblikke og mere følelsesladede øjeblikke, det føltes som om jeg næsten fortalte min egen historie. Der er noget rigt og ærligt og sårbart ved det, og det var en virkelig utrolig sensation. ”

Mens Carson dybt forholder sig til Aprils historie, elsker hun også, hvor meget hendes karakter lærer af de unge studerende, hun underviser. ”April er så fanget i at prøve at være noget andet end sig selv, noget bedre og anderledes, fordi hun ikke troede, at det bare var at være sig selv var nok. Disse piger prøvede aldrig at være andet end nøjagtigt hvem de er, og vi fejrede dem og alle deres underlige evner og ufuldkommenheder i al deres herlighed. “

Læs også  Titlen på Ariana Grande's "34 + 35" er et rigtigt øjeblik. Jeg ser hvad du gjorde der

”Denne rollebesætning blev vi som søstre,” fortsatte hun. “Jeg elskede at se, hvordan de elskede og støttede hinanden, og hvordan hver dag på sæt var mere magisk end dagen før. For mig, selvom jeg er voksen og jeg har gjort det i et par år, prøver jeg at aldrig miste magien ved at være på sæt hver dag, men den magi blev endnu mere forstærket ved at være omkring dem, fordi det var som om alt var så specielt for dem.De var bare disse gamle sjæle, der blev fanget i disse unge pigens kroppe. elsker at se deres forpligtelser over for deres figurer, og hvor ærligt de ønskede at fortælle deres historier. “

“Dine underlige forhold og dine ufuldkommenheder er det, der gør dig smuk.”

Fra Disney Channel tilføjede Carson, at hun er utroligt taknemmelig for at have en platform til at inspirere den næste generation. ”Det er stadig surrealistisk,” sagde hun. ”Alt, der starter fra Evie, og hvordan det ændrede mit liv og gav mig en platform og en historie, der berørte så mange. Jeg har gaven at være i stand til at påvirke og virkelig påvirke en ung piges eller en unges drenges liv. Og at gøre det for det positive og at hjælpe dem med at føle sig set og elsket og accepteret og forhåbentlig bemyndiget er den største rolle, jeg nogensinde vil spille. Mange af disse unge piger, da de mødte mig, kendte de mig fra Evie og fra mit arbejde før Netflix Og de ville fortælle mig selv, hvad Evie betydede for dem, og hvad Efterkommere ment for dem, og det er noget, som jeg vil have med mig resten af ​​mit liv. ”

Læs også  Præcis når rammer nye bachelorafsnit Hulu? Afhænger af din abonnementspakke

På en lignende måde håber hun sin karakter ind Føl rytmen hjælper fans med at føle sig set. ”Jeg håber, at du er inspireret af Aprils ubarmhjertige beslutsomhed og absolutte kærlighed til det, hun gør,” sagde hun. “Hun lader aldrig noget komme i vejen. Og jeg synes, det er noget, der virkelig er inspirerende, men vigtigst af alt håber jeg, at de føler sig set i hende. Jeg håber, de føler sig set i alle vores smukke figurer og i hjertet af vores historie, det er du er nok. Dine underlige synspunkter og dine ufuldkommenheder er det, der gør dig smuk. Vi er nødt til at fejre, hvem vi er i al vores ufuldkommen herlighed. kommer hjem.”

Billedkilde: Netflix