Sociale medier er et minefelt for dem, der kæmper med kropsbillede, men jeg vil ikke lade det ryste mig

Jeg går ikke op af sengen hver morgen og føler mig særlig positiv eller sikker på, hvordan min krop ser ud. Det er snarere noget, jeg skal arbejde mod hver dag. Og når jeg har blips af kropsaccept, er der ingen garanti for, at jeg føler det på samme måde i morgen eller endda om få timer. Kropstillid er svær sådan. Et øjeblik er det her, i et andet er det væk. Jeg kunne undersøge over hver centimeter – skrabe den, centimeter – af min krop, men alligevel næste dag være at tjekke mig selv ud i spejlet, overvældet, at jeg nogensinde troede, at min krop ikke var smuk eller sexet nok. Det ved kropstillid er, bare fordi du har det, betyder det ikke, at alle de negative tanker forsvinder i tynd luft.

Sociale medier er en yngleplads for usikkerheder, og hvis du arbejder på at opbygge din kropstillid, er dette det nemmeste sted at ødelægge det. Skulle ønske, at din rumpe udfyldte dine shorts mere, eller at du havde tyndere bryster til at trække en svær badedragt ud? Her er tusinder af mennesker til din rådighed, der ikke ligner dig og kan gøre disse ting. Mængden af ​​jalousi og misundelse, som sociale medier kan beløbe nogen, er uhyrlig. Jeg har fanget mig selv for mange gange og tænkt, “Wow, jeg ville se så sød ud i, at hvis jeg kun vejer mindre eller ikke havde en størrelse i dobbeltcifrene.”

Vi redigerer eller indstiller konstant vores kroppe, så de passer til denne form for, hvordan samfundet fortæller os, at den “perfekte” kvinde skal se ud, og jeg er også skyld i det. Fotos gennemgår runder med redigering, før de til og med laves på Instagram, og jeg lader undre over, hvordan vi som samfund nåede til dette punkt. Det er usædvanligt at have personlige interaktioner med et flertal af vores tilhængere på sociale medier, og dem, vi ved allerede, hvordan vores kroppe ser ud! Så hvorfor spilder vi tid på at bekymre os om, hvad andre mennesker synes om vores kroppe?

Læs også  TikTok-fænomen Addison Rae siger, at selvværd er en kamp, ​​og terapi hjælper

Da jeg vokser og lærer at elske min krop, har jeg fortsat med at finpudse den type indhold, jeg spiser på mine sociale mediekonti. Jeg bryder med det øjeblik, at jeg føler mig selvbevidst eller usikker på min størrelse, så snart jeg åbner Instagram. Hvis jeg lægger arbejdet på for at værdsætte min fulde figur og kurver, burde jeg rette mig ind på sociale mediekonti, der gør det samme. Ved at følge mennesker, der ikke ligner mig, gør jeg mig kun en bjørnetjeneste.

Jeg gør en opmærksom indsats nu for kun at følge og støtte mærker og detailhandlere, der fremkalder kropspositivitet og inklusivitet. Tro det eller ej, jeg vil blive fristet igen og igen til at bruge min løn på badedragter eller formfittings jeans, og det er svært at blive påvirket eller begejstret for et produkt, der kun er eksempler på en kropstype. Krumme påvirkere er blevet min mest pålidelige ressource, når det kommer til shopping, for hvis de ligner mig og det passer til deres krop, passer det til min. At se en rigtig person, der bruger deres platform til at gå ind for kurvede produkter, går meget videre end en sponsoreret reklame, der promoverer alle størrelser med en model, der ikke ligner mig.

Kropspositivitet og kropstillid er noget, jeg skal arbejde dagligt, men at revurdere hvem og hvad jeg lægger mærke til på sociale medier har gjort hele forskellen.

6 tip til at klemme negativt selvtalende og føle sig mere selvsikker i din egen hud Billedkilde: Getty / Image Source