Selma Blair Post om at hæve børn med kronisk sygdom Er påmindelsen, som alle forældre har brug for

Selma Blair – den 46-årige skuespillerinde, som du sikkert genkender fra nogle af dine 90’ers faves og derover – for nylig talte om, hvordan det er forældrene, når du har en kronisk sygdom. Efter at have åbnet om, hvordan det er at have multipel sklerose (MS) for et par måneder siden, har moren af ​​en været mere ærlig end nogensinde om, hvordan det er at opdrage børn, når du ikke føler dig bedst.

“Her er en sandhed. Jeg føler mig syg som helvede. Jeg er opkastning og alle de ting, der ikke er høflige at tale om,” indrømmer hun. “Min søn løber væk. Fra mig skal jeg få ham til skole, de medicinske behandlinger tager deres vejafgift, jeg skal komme igennem dette.” Vi gør det. “Dette vil passere. Og til mødre og dads, der ser deres børn syg på ting, vi vil have dem til at tage for at blive bedre … Jeg holder dig. Så glad for at det er mig og ikke mit barn, jeg kan ikke forestille mig, at jeg nogensinde har det igen, men det er stadig morgen.

Læs også  Arya Stark løber væk i det nye Game of Thrones Trailer - men fra hvem?