Sådan spillede Stargirl hjalp Grace VanderWaal være mere komfortabel med sig selv

Grace VanderWaal blev stort set født til at spille titelfiguren i Disney + ‘s Stargirl, men det betyder ikke, at hun er nøjagtigt som hende. Filmen, der er baseret på Jerry Spinelli ung-voksen bog med samme navn, følger en genert dreng ved navn Leo (Graham Verchere), der bliver venskabelig med den finurlige og frygtløse nye pige i skolen (VanderWaal). Selvom VanderWaal og Stargirl begge er musikalsk tilbøjelige – Stargirl elsker at lytte til gamle plader og spille hendes ukulele, og VanderWaal fik hende i gang med at spille på America’s Got Talent – deres personligheder er forskellige. Faktisk var en af ​​de største udfordringer, som VanderWaal stod overfor under sin filmdebut “at være selvsikker på skærmen.”

“Det er ikke nøjagtigt, hvem jeg er, det er den, jeg ønsker jeg var, og hvem jeg arbejder for at være.”

”Det var virkelig nervepirrende, for det kan jeg ikke rigtig gøre, selv ikke i mit personlige liv,” fortalte den 16-årige fafaq. “Så det at spille en karakter, der skulle være helt selvsikker og 100 procent ikke bange, var bestemt min største udfordring, fordi jeg virkelig ville bringe det til skærmen. Det var virkelig svært for mig, for det er ikke nøjagtigt den jeg er, det er der Jeg ville ønske, at jeg var, og hvem jeg arbejder for at være, men ikke den jeg var på det tidspunkt. ”

Selvom hun ikke forholder sig til Stargirls sprudlende tillid, inspirerede det at spille karakteren på andre måder. “Hun inspirerede mig bestemt til bare at være lidt mere komfortabel med mig selv og acceptere, at du aldrig vil gøre alle glade. Jeg synes det var ret forbløffende, at de satte det ind i filmen, at hun bestemt ikke gjorde alle glade .”

Læs også  Jeg må sige, Robert Pattinsons rolle som Cedric Diggory i Harry Potter er stærkt undervurderet

I slutningen af ​​filmen ser vi, hvordan Stargirls handlinger, uanset hvor velmenende de er, påvirker mennesker forskelligt. I bogen konfronterer en klassekammerat ved navn Hillari Kimble Stargirl og smider hendes ansigt under en skoledans som et resultat af en af ​​disse handlinger, men filmen toner lidt ned på interaktionen. ”Jeg ønsker faktisk så dårligt, at bogscenen var nøjagtigt som filmscenen, bare fordi det personligt er en af ​​mine yndlingsdele i bogen,” indrømmede VanderWaal. “Jeg ved ikke, hvorfor det blev ændret. Det er bestemt et spørgsmål til filmskaberne, men jeg spekulerer faktisk på det selv. Men det er ikke som musik, ved du, hvad jeg mener? Det er ikke mit. Når jeg laver musik, er det min, jeg har fuld kontrol, men dette var ikke min film. Så jeg prøvede mit bedste for fuldt ud at respektere det og følge retningen prøve at gøre et godt stykke arbejde. ”

Det smukkeste ting om Disney + ‘s Stargirl? Måden det slutter på

Når det er sagt, var hun i stand til at skrive en sang til filmens soundtrack med titlen “Today and Tomorrow.” Selvom VanderWaal ikke oprindeligt havde til hensigt at skrive en sang til filmen, skete den slags organisk gennem filmoptagelse. “Det skete bestemt bare, og da jeg sang gennem teksterne og skabte sangen, blev det Stargirls perspektiv, og det skete bare meget organisk. Men hvem ved det? Måske blev jeg underbevidst inspireret, og jeg vidste det ikke engang.”

Så hvad venter fremtiden for VanderWaal? Ud over at frigive mere musik, er VanderWaal glade for at prøve sin hånd på at handle igen. “Jeg ved ikke, om jeg ville forfølge det som en karriere, [men] Jeg vil bestemt gøre det igen, bare fordi jeg er nysgerrig efter at se, hvordan jeg kan være. Jeg lærte så meget [gør Stargirl] og jeg vil virkelig anvende det på noget igen og se, om jeg kan forbedre mig. ”

Læs også  Tiger King: Joe Exotic har ført et kontroversielt liv, og det inkluderer hans (mange) ægteskaber

Billedkilde: Disney