Sådan får sexundervisning Aimee’s seksuelle overfaldoplevelse korrekt

Netflixs Sexundervisning for nylig vendte tilbage i alt det er vidunderligt underligt herlighed, og der var næsten for mange relatable øjeblikke at tælle. Sæson to fortsatte sin ærlige og ufiltrerede udforskning af ting som teenage sex, seksuel identitet og orientering, onani, den kvindelige orgasme og meget mere med nuance og nåde. Skønt et øjeblik fra afsnit tre skiller sig ud blandt resten: når Aimee bliver seksuelt overfaldet på bussen.

Tidligt i sæsonen ser vi Aimee Gibs i hendes klassiske happy-go-lucky form ombord bussen for at gå i skole. Hun holder en lyserød kage, som hun sød at lave til Maeves fødselsdag, og mens hun står på bussen, føler hun manden bag hende onanerer mod sit ben og ejakulerer på sine “yndlingsjeans.” Hvad der følger begivenheden er en af ​​de mest virkelige karakterbuer, jeg nogensinde har set i tv.

Skuespillerinde Aimee Lou Wood, der spiller Aimee i showet, beskrev scenen for Glamour magasin som en “mikro seksuel aggression.” En mikro-seksuel aggression – noget, der ikke ofte dækkes på tv – er en handling af uberettiget aggression af seksuel karakter. Det er ikke voldtægt, men det kan være ekstremt traumatiserende og er noget, så mange kvinder (og nogle mænd) oplever – mig selv inkluderet.

Sex-undervisningens rollebesætning er stolt over at nedbryde tabuer og starte ærlige samtaler om sex

Jeg voksede op i og omkring New York City, og da jeg var 22 år gammel blev jeg blitzet på gaden, mens jeg var på vej til arbejde. Mens han gik hen ad en tilsyneladende hjemløs mand trak han hurtigt bukserne ned, smilede til mig og greb hans penis og vinkede den i min retning. Jeg frøs et øjeblik uden at vide, hvad jeg skulle gøre, før jeg gik væk så hurtigt som muligt.

Jeg var ikke i stand til at holde op med at tænke på hans sygende smil i lang tid. Jeg følte mig beskidt, som den følelse, du får, når du er gået dage uden brusebad. Derefter gik jeg aldrig på samme måde at arbejde igen.

Da jeg så Aimee’s fortælling spille ud på Sexundervisning, Endelig følte jeg mig så forstået. Hvad hun gik igennem i dagene og ugerne efter sit seksuelle overgreb er helt repræsentativt for hvordan det er at virkelig opleve det. Meget som min, hendes første reaktion var at nedtone den. Jeg sagde intet til mine kolleger, da jeg kom ind på kontoret og trak alvorligt af det, der netop skete. For Aimee var det ikke, før Maeve spurgte hende, hvad der skete med hendes jeans, at hun fortalte om sin oplevelse. Hun lo det af ved at fortælle, hvor gal hun var over, at hendes jeans blev farvet. For os begge (og for mange andre) kan der være en forsinket reaktion, før den rammer dig – Jeg er blevet overfaldet.

Jeg besluttede at fortælle min mor og søster i en gruppechat-tekst senere på dagen. Min mor ringede til mig straks for at se, om jeg var i orden, og mindede mig om, at dette ikke var noget lille ulykke med at være New Yorker, som jeg oprindeligt troede. At have hende valideret min oplevelse fik mig til at føle mig bedre, men jeg var ikke i stand til at stoppe med at tænke på hans sygende smil i lang tid. Jeg følte mig beskidt, som den følelse, du får, når du er gået dage uden brusebad. Derefter gik jeg aldrig på samme måde at arbejde igen.

Læs også  Hvad det at have sex med en menstruationsskive er faktisk ligesom

Sexundervisning Aimee og Adam er dating i det virkelige liv, og de er helt sød

I løbet af sæson to behandler Aimee gradvist traumet i det, hun udholdt. Uanset hvor store eller små, uønskede seksuelle fremskridt er ikke ubetydelige. Det afslører den følelse af sikkerhed, du havde før. Et sekund er du denne indholdsmand, der går rundt i dit daglige liv, og det næste skal du ændre din rute til arbejde eller, som Aimee, ikke kan bringe dig selv for at komme på bussen. Og når det kommer til dine egne forhold, kan den samme beskidte og usikre følelse overføres, hvilket gør det svært at være intim efter det, du har gennemgået. For Aimee er hendes kæreste Steve tålmodig og støttende og venter heldigvis, indtil hun erklærede i slutningen af ​​sæsonen, “Jeg tror, ​​jeg er klar til et knus.”

Sexundervisning er kendt for sine nøjagtige skildringer af følsomme emner, og Aimee’s bue denne sæson er ikke anderledes. Det er ægte, relatable og striber alle Hollywood-filtre væk. At se det afbildet på skærmen fik mig til at føle mig mere end valideret – jeg følte mig taknemmelig for at se sådan en reel indflydelse på overset hverdagslige overtrædelser, der har dybe og varige konsekvenser.

Og det episke øjeblik med kvindelig solidaritet i afsnit syv, hvor alle piger kører bussen med Aimee for at hjælpe hende med at overvinde sin frygt, er ærligt et af de bedste øjeblikke i den seneste tv-historie. Det er ikke kornet, inauthentisk eller belagt med humor. Det er lagdelt med de mørke undertoner af uskyldens skrøbelighed, der mødes af kraften hos kvinder, der støtter kvinder, noget verden har brug for meget mere af .

Læs også  Jeg vil ikke have sex under social distancering, og det skader mit ægteskab

Billedkilde: Netflix