Riverdales Vanessa Morgan afslører, at hun og Michael Kopech forventer deres første barn

Vanessa Morgan delte nogle glade nyheder med sine fans fredag ​​den 24. juli: hun forventer at sit første barn med sin mand, den professionelle baseballspiller Michael Kopech! 28-åringen Riverdale skuespillerinde delte fotos fra hendes køn afslører fest på Instagram og afslørede, at hun fandt ud af, at hun var gravid den 20. maj.

”Diskuterede om at holde denne del af mit liv skjult, men jeg vidste, at folk til sidst ville se billeder med min mave, og jeg ville have jer, der skulle høre det fra mig,” skrev hun. “Jeg vil gerne holde dette kapitel i mit liv privat, men ville gerne være den første til at dele nyhederne. Jeg er meget glad for at byde min baby dreng velkommen til verden i januar ? Det er næsten som alt hvad jeg troede betyder noget i dette liv har fuldstændigt ændret. Vi er her for et så større formål, og livet er så dyrebart. “

Vanessa fortsatte og henviste til sit ufødte barn med at skrive, “Jeg kan ikke tro, hvor meget vækst og styrke du allerede har givet mig som din mor. Det er som om Gud vidste, at jeg havde brug for dig, min engel. Universet fungerer på mystiske måder, men altid gange alt som det var meningen at være. Lil en du blev skabt med så meget kærlighed og allerede udstråler et lys så stærkt, at det varmer min mave. Tak Gud for denne velsignelse ☺️ Jeg er bare så glad og kan ikke vente med at indvie hver dag for at være den bedste mor, jeg kan være ? ‘Jeg vil elske dig for evigt. Jeg kan lide dig i altid, så længe jeg lever min baby, bliver du ?’ – hvis du ved, du kender det #preggers ?? ? ?.”

Læs også  Drew Barrymore fejrer Bedste ven Nancy Juvonens fødselsdag med en tur ned i hukommelsesbanen

Vaneesa bandt knuden med Michael i januar under en intim ceremoni i Florida. Flere Riverdale stjerner var til stede, inklusive Madelaine Petsch, Skeet Ulrich og Drew Tanner sammen med deres nære familie og venner. Tillykke til den voksende familie!

Se dette indlæg på Instagram

Et indlæg deles af Vanessa Morgan (@vanessamorgan) den 24. juli 2020 kl. 13:27 PDT

Billedkilde: Getty / Neilson Barnard