Priyanka Chopra har aldrig set Camp Rock, og denne nyhed gynger ikke

Priyanka Chopra kan være fru Jonas, men det betyder ikke, at hun er helt fortrolig med det hele Nick Jonas ‘tidligere arbejde. Tilfælde: skuespilleren afslørede for nylig, at hun aldrig har set sin film fra 2008 Camp Rock. Som OG Jonas Brothers og Disney Channel-fan, må jeg bare sige: HVAD ?! “Jeg har aldrig set Camp Rock, og alle grin med mig om det, ”fortalte Priyanka Harper’s Bazaar. ”Så måske snart får vi en Camp Rock visningsfest. Jeg vedder på, at det vil være fantastisk. ”

Jeg beklager, jeg kan stadig ikke komme over det faktum, at Priyanka aldrig har været vidne til Nick i al sin Connect 3-herlighed – de perfekt krøllede låse, de rutede skjorter og Converse, de osteagtige en-liners. Hun kender ikke gleden ved at danse sammen til “We Rock” eller sende Shane og Mitchie. Og lad mig ikke engang starte med anden film! Hvis du ikke blev forelsket i Nick, da han sang “Introducing Me” på guitaren, lyver du for dig selv (jeg har inkluderet videoen her til din fornøjelse).

Her håber Nick og Priyanka henter Disney + og har en Camp Rock filmaften ASAP, fordi hun alvorligt går glip af.

Billedkilde: Getty / Steve Granitz

Læs også  Harry og Meghan fejrer Archies første fødselsdag med den søde video fra familiehistorie