Pretty Little Liars-skuespillerinde Sasha Pieterse er gravid med sit første barn

Sasha Pieterse har en hemmelighed, og hun kan ikke beholde den: Hun bliver mor! Onsdag den Pretty Little Liars skuespillerinde afslørede, at hun forventer sit første barn med mand Hudson Sheaffer. “Vi er så ophidsede over at endelig kunne dele vores søde nyheder med jer alle. Vi vil byde et dyrebart lille menneske velkommen i oktober!” skrev hun ved siden af ​​et foto af Hudson, der kysste hendes mave.

Den særlige meddelelse falder også på deres anden bryllupsdag. Efter at have forlovet sig i december 2015, bundede parret knuden ved Castle Leslie Estate i County Monaghan, Irland i maj 2018. ”I dag markerer vores 2. bryllupsdag og hvilken bedre måde at dele vores glæde på dagen da vores liv ændrede sig for evigt ( første gang ?), “fortsatte Sasha. “Moderskab er officielt min yndlingsrolle nogensinde! ? @hudsonsheaffer tak, fordi du gjorde mig til mor og for altid at være min urokkelige rock og et sikkert sted. Du får frem eventyreren i mig, og jeg har det som min ægte selv, når jeg er sammen med dig , heldigvis er det hele tiden! Jeg elsker enhver del af dig med hver eneste del af mig og vil fortsætte med at elske, hvem du er, og hvem du bliver specielt, når vi går ind i dette splinterny kapitel ? Happy Jubilæum baby! ? “Tillykke til parret på deres spændende nyheder!

Se dette indlæg på Instagram

Et indlæg deles af Sasha Pieterse Sheaffer (@sashapieterse) den 27. maj 2020 kl. 919 PDT

Billedkilde: Getty / Gregg DeGuire

Læs også  Dronning Elizabeth II overtog tronen i en meget ung alder