Min mand og jeg indførte “forældre-time-outs”, og helvede, vi havde brug for dette

I weekenden prøvede min mand og jeg at tackle husholdningsopgaver, som vi ikke længere har et frit minut at gøre i løbet af ugen. Jeg støvsugede tæpper med vores hund, der gik på mine hæle, og han tømte opvaskemaskinen, før han straks fyldte den op igen.

Vi var begge mentalt drænet efter en solid uge med selvisolering. . . Vi havde ingen flugt fra slibningen. Som et resultat var vi snippere med hinanden og mindre tålmodige med vores børn.

Vi var begge mentalt drænet efter en solid uge med selvisolering, som ikke gav mulighed for nogen af ​​de daglige pauser, der følger med skole og dagpleje. Min spænding var høj nu, da jeg ikke kunne stjæle væk til en kl. 5 kl. Træningskurs eller en målkørsel efter sengetid (de eneste former for “mig-tid”, jeg virkelig kunne stole på, pre-coronavirus). Min partner havde også en meget kortere sikring end normalt i disse dage. Han har måske altid klaget over sin rush-time-pendling, før han blev henvist til en ubestemt arbejds-fra-hjem-status, men han nød bestemt den eneste tid i bilen og tempoet i virksomhedskulturen..

Nu havde vi ingen flugt fra slibningen. Som et resultat var vi snippere med hinanden og mindre tålmodige med vores børn.

Så der var vi bare med at forsøge at rydde op, før vi gik i gang med en anden uge, hvor hver dag slørede ud i det næste, da vores to børn løb ind i lokalet, hver klager over den anden. Jeg var ikke i humør til at engagere mig, så jeg holdt vakuumet kørende. Min partner fortsatte med at sortere sølvtøj. Vores børn fortsatte med at ryste efter vores opmærksomhed.

Læs også  Det ene enkle trick, jeg har til at rense mine børns legerum. . . Uden Temper Tantrums

Jeg arbejder hjemmefra med to børn under fødderne – Sådan forbliver du sund

Derefter pludselig skar min mands grælende stemme gennem hundens bjælker, vakuumets hvirvler og børnenes hvin. Han råbte: “Jeg er syg af dine vedligeholdelser! Bare stop det! NU!”

Min fem-årige begyndte øjeblikkeligt at græle. Tre-åringen gentog hendes følelser. Jeg følte mit blodtryk stige. Generelt forsøger vi (vægt på “prøv”) ikke at råbe på vores børn af flere grunde, ikke mindst fordi de simpelthen ikke fungerer for os. Det eskalerer aldrig situationen. Tværtimod gør det frustrerende møder kun længere og kræver normalt, at vi undskylder for at hæve vores stemmer.

Han vendte tilbage i bedre humør. Det havde hjulpet.

Så naturligvis fik min mands råb mig til at råbe. Mod ham. Det var ikke smukt, men halvvejs gennem mig råbte han om at “roe sig ned” (det værste, du kan sige til nogen, der ikke er rolig) og råber på ham om, hvordan han “altid gør dette” (mere lydlogik), jeg indså, at børnene så på.

Stadig i lidt af et blint vrede sagde jeg: “OK, du er nødt til at gå i time-out!”

Ordene skræmte mig lige så meget, da de vurderet efter min mands reaktion overraskede ham. Han modsatte mig, men jeg stod min jord. “Seriøst, gå en time-out. Nu.”

Derefter forlod han forbrydelsesstedet og trak sig tilbage i vores soveværelse i de næste 30-ulige minutter. (Vi planlagde ikke engang det, men han fulgte den klassiske regel om, at du forbliver i time-out i uanset hvor mange minutter, du er år gammel.) Javisst, jeg elskede ikke, at det betød, at jeg flyver solo med børnene, når Også jeg kunne bruge en halv time på bare at ligge i sengen og uden hensyntagen at lytte til en podcast, men det var det værd. Han vendte tilbage i bedre humør. Det havde hjulpet.

Læs også  En mor lavede en video for at vise, hvordan hendes børn handler rundt i huset, og jeg er i faktiske tårer

Den næste aften trådte jeg på et legetøj, jeg havde bedt dem om at hente syv gange allerede. Jeg slapp en af ​​de vrede grunts, kiggede på min mand gennem rasende fyldte øjne, og sagde højt, “Mamma går i time-out!”

Selv hvis hjemmeundervisning er stressende, forklarer disse lærere, hvorfor du er nødt til at holde på det

Vi har nu officielt installeret forældre-time-outs i vores families “husregler”. Vi har endda skabt nogle retningslinjer:

  • Forældre kan ikke tage en time-out, bare når de ønsker en lille pause. Vi har komplicerede tidsplaner for arbejde og hjemmeundervisning og er nødt til at gøre vores bedste for at holde os til dem. Disse time-outs er beregnet til at give et privat sted at behandle vrede, stress og frustration væk fra vores børn.
  • Enhver kan fortælle alle andre, at de har brug for en time-out inden for grund. Det betyder, at hvis jeg diskuterer med min mand, og min ældste datter bemærker, kan hun fortælle mig, at jeg er nødt til at tage en time-out. Hvis jeg får hende til at sætte sig ned til middag, når hun ikke vil, undskyld, men det er ikke kvalificeret.
  • Forældre er fritaget for at diskutere time-out bagefter. Selvom børnene, efter at have afsluttet en time-out, forventes at behandle begivenhederne op til det og opfordres til at undskylde, får voksne et pas. Det er måske ikke det mest produktive træk, men det fungerer for os lige nu!
  • Forældre-time-outs bør ske sjældent. De skulle ikke være nødvendige mere end en gang om dagen med isolering. Hvis der tages et mønster med hyppige forældre-time-outs, bliver vi nødt til at finde ud af nogle nye mestringsstrategier, som at lave skift til sengetid eller tilføje mere skærmtid.
Læs også  Disneyland billetter er på større salg lige nu! Få billetter til så lavt som $ 67

Vi forklarede det generelle koncept til vores børn, der altid havde været under antagelsen af, at deres forældre var fritaget for denne type adfærdsændring. Vores generelle script gik sådan:

“Ligesom dig, mor og far bliver frustrerede nogle gange også. Vi vil forsøge at være rolige på samme måde som du gør. Vi tager dyb indånding, vi beder om plads. Vi slår en pude eller stamper vores fødder . Men hvis vi glemmer, og vi råber og råber eller smeller en dør? Nå, så får vi lige som dig en øjeblikkelig time-out! “

Børnene var let at sælge. De kunne helt sikkert lide, at vi også fik dem, og de var faktisk bedre til at respektere vores behov for uafbrudt plads, da vi mærkede det som en time-out versus bare “mor skal være alene lige nu.”

På et tidspunkt vil vi være ude af selvisolering og genindsætte de systemer, der giver os mentale pauser fra vores børn og hinanden. Vi er bedre rustet til at genoplade vores batterier, men jeg ved, at vi holder forældre-time-outs i vores baglommer. Vi havde mistet vores frister, før vi alle blev fanget sammen, og som de fleste forældre, vil vi helt sikkert igen.

Billedkilde: Getty / JGI / Jamie Grill