Min kæreste blev flyttet inden for en uge før pandemitreffet, og vi har brug for et nyt ord til “U-Haul”

Billedkilde: fafaq Photography / Kelsey Castañon

Inden min kæreste flyttede ind til min NYC-lejlighed med mig og mine to værelseskammerater i marts, var der masser af ting at se frem til, før jeg fandt vores eget sted i juli: spise vores vej gennem Brooklyn, galavant langs den turkise kyst, afsløre hvor hver andre står i spørgsmålet om, hvordan man placerer toilerpapir korrekt på holderen. (Det dokumenterede rigtige svar er åbenlyst i “over” -positionen.)

Logistikken bagefter kogte ned til grundlæggende lesbisk matematik – to mennesker i kærlighed x $ 1.600 månedlig leje + et år sammen = helt rimelig grund til samvaner – men jeg vidste også, at hendes lignende tørst efter eventyr betød, at vi ville bruge den overskuelige fremtid på at udforske verden omkring os, lærer konstant om hinanden, mens vi går.

Denne idé blev naturligvis trampet, da den nye coronavirus (COVID-19) -pandemi ramte USA en uge senere, og tvang alle inde i hele to-plus-måneder som en sikkerhedsforholdsregel..

Den næste ting, du ved, bytter vi madlavningskurser i Thailand til Chrissy Teigen’s pad thai carbonara og bådture langs den tyrkiske riviera for kørsel på købmandskurven under vores bi-ugentlige madkørsel. jeg har har haft glæde af vores lange ture til Central Park en halv mil væk fra min lejlighed, hvor jeg får vist hende de kroge og kroge, jeg har opdaget i mine syv år, der bor i byen. (For sammenhæng har hun tilbragt hele sin NYC-periode i centrum, og ja, krigen mellem de to er i live og godt, tak.) Nogle gange vil hun alvorligt og vidøjet se på magnoliatræerne eller en detaljeret viktoriansk bro, og jeg får gentaget, “Er det ikke forbløffende?” ved hver tur.

Læs også  5 tip til, hvordan man giver fantastiske blæsejob, lige fra eksperterne

Billedkilde: fafaq Photography / Kelsey Castañon

Alligevel er det ved nåden af ​​alt det, der er godt i denne verden, det har lykkedes os – at forhindre den sjældne spat efter en for mange riojas – at komme ud uden varning, fordi al denne samvær er ingen vittighed. Ikke kun samboer vi for første gang med to andre mennesker, men vi samboer for første gang med to andre mennesker døgnet rundt. . . mens det også er social afstand fra alle andre. Der er den klassiske stereotype U-Haul – en hurtigere måling af tiden, der bruges, før vi begår et seriøst forhold – men børn, jeg tror, ​​vi vil have brug for et nyt navn til dette.

Lad os bare sige, at “bevæge sig hurtigt” ville være en underdrivelse. Det ene minut afskærmede jeg hende fra min underlige hjemmebasiske brasilianske voksvaner, og det næste lægger jeg en ørn på sengen, mens hun river papirstrimler fra min hoo-ha. Vi er uddannet fra kæledyrsnavne til vores eget hemmelige sprog, der kun kan beskrives som pervers højt anlagt og uforståeligt for andre. Og hun går ikke længere på badeværelset for at klemme hendes tånegle over toilettet, et faktum, som jeg er særlig indstillet på, fordi Jeg er ofte renser den faldne soldater tilbage.

Med et romantisk forhold, hvis det passer godt, og du bliver i karantæne med nogen i to måneder, vil det kraftigt fremskynde forholdet og føle, at du har været sammen i år.

Det er som om vi er glip ind i DeLorean og zoomet hurtigt og rasende ind i den næste fase af os – noget, som jeg får at vide, er helt normalt i lyset af omstændighederne, siger klinisk psykolog Jordana Jacobs, ph.d. Faktisk kunne den mandaterede låsning skubbe ethvert par i en retning den ene eller den anden måde. “Med et romantisk forhold, hvis det passer godt, og du bliver i karantæne med nogen i to måneder, vil det kraftigt fremskynde forholdet, og det vil føles, som om du har været sammen i årevis,” sagde hun. “Eller, hvis du er i et forhold, og det virkelig ikke er en god pasform, kan det ødelægge dig, eller det kan bryde partnerskabet, men på en lignende accelereret måde.”

Læs også  Jeg udsætter mit bryllup på grund af Coronavirus - her er mine største tip til andre par

Den gode nyhed er, at vi måske er blevet tvunget til en hurtig situation og fremskyndet de omgange, vi i sidste ende ville have kørt i vores forhold, men vi er langt fra ødelagte. Jeg føler mig heldig med at være i denne tidsmaskine med en person, der er afslappet og venlig, for ikke at nævne har et ansigt, som jeg glæder mig til at vågne op til (hvilket er noget jeg laver en hel del i disse dage). Måske er det slet ikke så slemt. Nu ved vi, hvor godt vi samarbejder i en krise.

I sidste ende er alt, hvad jeg kan håbe, at vores fremtid ser ud som de skjulte lommer i Central Park, hvordan man efter år og år, bare når du tror, ​​du kan se silhuetten af ​​hver springvand, når du lukker øjnene, snubler du over skøjtebane, du på en eller anden måde har savnet midt i alt det grønne, og husk: der vil altid være noget nyt at pakke ud, hvis du ved, hvor du skal se.

Billedkilde: fafaq Photography / Kelsey Castañon