Min bedste ven brød op med mig, og jeg er stadig ikke forbi den

At bryde op er svært at gøre, ligesom den gamle Neil Sedaka-sang siger. Men lige så smertefuldt som mine breakups med tidligere elskere var de blegne i forhold til den sorg, jeg føler over at miste min bedste ven.

Jeg mødte først min bestie – lad os kalde hende Kim – i anden klasse. Jeg kan stadig huske at se den bevægelige varevogn trække op til det lille blå hus på tværs af gaden, der havde sportet et “til salg” tegn i længst tid. Min bror og søster begge havde venner i nabolaget, men ingen under 12 år boede inden for gåafstand. Jeg bad om, at den nye familie ville bringe mig en ven og bogstaveligt begyndte at danse, da jeg spiste en lille pige, kom ud af vanen.

Jeg bad min mor om at lade mig gå over og introducere mig selv, men hun fik mig til at vente til den næste dag, så nybegynderne fik en chance for at blive bosat. Da min mor og jeg endelig gik over med en gryderet, slog Kim og jeg det af.

Vi delte mange års lykke gennem elementær-, mellem- og gymnasiet, og efter universitetsstuderingen genforenede vi og delte den samme lejlighed i et år. Alt kom ned, når hun kæreste – vi kalder han Matt – kom ind i Kims liv, ændrede og til sidst sluttede vores nærlevetidige venskab.

Her er hvad dine venskaber vil se ud i 2019 baseret på Zodiac

Noget syntes ud. Hvad min bestie så i ham, vil jeg sandsynligvis aldrig forstå.

Matt spillede fodbold tilbage i gymnasiet, og fra hvad jeg kunne fortælle, begyndte han ofte sin dag med en dåse øl. Han troede internet-konspirationsteorier, han så på sociale medier og talte længe om race af reptilianske udlændinge, som han troede, var bosat i tunnellerne under vores lufthavn. Matt kunne ikke holde fast beskæftigelse, fordi han fortsatte med at blive fyret for at drikke på jobbet. Noget syntes ud. Hvad min bestie Kim så i Matt, vil jeg nok aldrig forstå.

Læs også  Hvad du ikke vidste om prins Charles og Camillas bryllup

Deres forhold syntes usundt fra begyndelsen. Matt ønskede ikke, at Kim skulle komme til vores regelmæssige Zumba-klasse efter arbejde, fordi de andre mænd i gymnastiksalen kunne udløse hende. Han ville ikke lade Kim gå ud for drinks, medmindre han også blev inviteret – og da ingen i vores vennekammerat virkelig kunne lide at tilbringe tid sammen med ham, førte hun til at blive hjemme og savne det meste af tiden. Han anklagede hele tiden Kim for at snyde på ham og insisterede på, at hun sagde ting hun aldrig havde, nægter hendes version af begivenheder og tvivler på hendes egne opfattelser. Lidt efter lidt lagde Kim sig til Matts stadig mere latterlige krav om at undgå beskyldninger om utroskab. Det ordsprogede poo ramte endelig fanen, da han insisterede på, at hun flyttede ud af vores delte lejlighed, så de kunne flytte sammen.

Jeg bad Kim ikke at skynde sig i samliv. Jeg mindede hende om, at Matt for en uge siden klagede over hans manglende evne til at komme med lejepengene. Jeg bad om hende og fortalte hende igen og igen, at hvis han virkelig elskede hende som han hævdede at, ville han respektere sit ønske om at vente lidt længere, før han kom sammen. Men hun ville ikke lytte, og hun eksploderede endelig og insisterede på, at jeg enten accepterede det faktum, at hun ønskede at tilbringe sit liv med ham eller helt ud af sit liv.

En masse vrede ord blev udvekslet, og jeg sagde sandsynligvis ting om hendes kæreste, som jeg ikke skulle have

En masse vrede ord blev udvekslet, og jeg sagde sandsynligvis ting om hendes kæreste, som jeg ikke skulle have. Hun greb hendes nyligt pakket kufferter og stormede ud af vores lejlighed. To dage senere viste Matt sig ved min dør for at samle hendes bøger og andre ting, hun havde efterladt. Kim sad udenfor i sin pickup truck hele tiden og nægtede at snakke ud.

Læs også  Hvorfor forsøger at elske en følelsesmæssigt ødelagt mand vil kun bryde dit hjerte

At miste min bedste ven følte mig forfærdelig. Efter at have været igennem et forhold som hendes erkendte jeg advarselsskilte om følelsesmæssigt misbrug. Jeg spekulerede stadig på, om jeg gjorde det rigtige ved at tale op, eller hvis jeg skulle have blindt støttet sine beslutninger. Det er ikke som jeg nogensinde har bedt hende om at vælge mellem os to, men jeg formoder, at hun ikke kunne glemme det faktum, at jeg ikke kunne lide den mand, hun ville være med.

Siden natten forlod hun, har Kim uvenliggjort mig på sociale medier. Hun smuttede mig en gang for at fortælle mig at forlade hende alene, og det var det. Jeg ved ikke, om Kim stadig nægter at tage mine opkald ud af vrede eller hvis Matt pålægger en anden regel om hende for at ignorere mine forsøg på at kontakte hende. Jeg ved ikke, hvordan hun holder mig vågen om natten. Jeg vil sørge for at hun er sikker og elsket.

Venner i vores gruppe har fortalt mig, at de har set hende her og der, og hun virker okay, men ærgrelse over, hvad jeg kunne have gjort for at redde vores venskab fylder mine dage og angst over, hvad slags liv Kim nu har efterladt mig at stirre på uret i midten af ​​natten. Jeg håber, at hun ved, at jeg er her, hvis hun har brug for mig, og at jeg vil fortsætte med at checke ind på hende fra aften selv om hun ikke vil se mig.

Hvis en genie pludselig dukkede ud af en flaske, ville jeg ikke engang bede om alle tre ønsker, bare en: at få min bedste ven tilbage.

Læs også  Forældre bliver totalt dumpet af en køn, der afslører røgbombe, der har bevæget begge farver

Hvis du eller en elsket har brug for hjælp, har Kontoret for Kvinders Sundhed flere ressourcer her, herunder links til nationale hotlines.

Billedkilde: Unsplash / huuduong