Meghan Markles kongelige frisør sendte hende en rørende farvelbesked, der har mig grædende

Meghan Markle og prins Harry indpakker deres tid som ældre kongelige, og deres betroede medarbejdere kommer frem for at udtrykke tak. En af vellykkerne er frisør George Northwood, der indtil dette tidspunkt forblev stille om sit samarbejde med parret. Med Northwood i London og Markle i Californien ser det ud til, at de ikke vil samarbejde så ofte, hvilket fik anledning til Northwoods nylige Instagram-besked. En “se dig senere”, hvis du vil.

“Det har været et enormt privilegium og meget sjovt at arbejde med hertugen og hertuginden af ​​Sussex i de sidste to år,” skrev Northwood på Instagram. ”Jeg har nydt hvert minut at samarbejde med dette fantastiske par, der ikke kun mester små virksomheder, men har lært mig så meget om mangfoldighed, lighed og vigtigheden af ​​god mental sundhed. Her er et par af deres mange vidunderlige øjeblikke, som jeg fik æren af ​​at være en del af .”

“Så glad for nu at kunne fortælle om vores specielle tid sammen.”

⁣⁣
“Harry, Meghan og Archie, der ønsker dig meget kærlighed og held til dit næste spændende kapitel! Kan ikke vente med at se dig en dag snart – og så glad for nu at kunne fortælle om vores specielle tid sammen ?⁣⁣”

Ud over hans følelser på Instagram åbnede Northwood sig for Britisk Vogue om hans erfaring med at style “Cali-pige” Markle som en kongelig. ”Jeg gik hen imod hende, og vi ramte det med det samme,” sagde han. “Jeg tror, ​​jeg mødte hende i februar, omkring Valentinsdagen 2018. Jeg var lidt oparbejdet på forhånd, og så, så snart jeg mødte hende, var hun ligesom mine Californiens pige-klienter. Hun sagde: ‘Jeg er en Cali-pige , ‘og jeg sagde lige,’ En af mine favoritter da. ‘ Vi ramte det – vi talte straks det samme sprog. “

Læs også  Weeknds bandagerede ansigt ved American Music Awards har en stærk besked

Northwood er manden bag nogle af vores foretrukne Markle-frisurer, inklusive hendes berømte rodede bolle og slanke hestehaler. Han ledsagede hende på ture over hele verden og holdt følge med det hurtige liv i en kongelig. ”Vi gik på turné i tre uger til Australien, New Zealand og Tonga osv., Og meget af tiden var det bare mig og hende – du har back-to-back-forpligtelser, en masse forskellige look og en fuldstændig tidsplan , så du bliver meget tæt i den periode, ”sagde han. “Som frisør har du bare en mere intim rolle og gør nogen klar. Vi gjorde Cali-pigehår lidt mere formelt og havde en rigtig latter.”

Han fortsatte, “At arbejde med (Meghan og Harry) var et enormt privilegium, og jeg nød hvert minut – vi skabte nogle ikoniske øjeblikke.”

Billedkilde: Getty / Samir Hussein