Megan Fox og Brian Austin Green Split efter næsten 10 års ægteskab

Megan Fox og Brian Austin Green har kaldt det ophører efter næsten et årti med ægteskab. Mandag bekræftede den 46-årige skuespiller nyheden i den seneste episode af hans …Med Brian Austin Green podcast med titlen “Context.” Efter at fotos af den 34-årige skuespillerinde med rapperen Machine Gun Kelly (f. Colson Baker) havde spillet rundt i weekenden, afslørede Brian, at han og Megan “virkelig forsøgte at være fra hinanden siden slutningen af ​​2019.” Jeg vil altid elske hende, ”sagde han. ”Og jeg ved, at hun altid vil elske mig, og jeg ved så vidt en familie, hvad vi har bygget, er virkelig cool og virkelig speciel … Hun mødte denne fyr, Colson, på sæt… Jeg har aldrig mødt ham. … Megan og jeg har talt om ham. De er bare venner på dette tidspunkt … Jeg vil ikke have, at folk skal tro hende, eller han er skurke, eller at jeg var et offer på nogen måde. ”

“Hun har været min bedste ven i 15 år, og det vil jeg ikke miste.”

Megan og Brian bundede knuden på Hawaii tilbage i juni 2010, og de har tre sønner sammen, 7-årige Noah, 6-årige Bodhi og 3-årige Rejse. På trods af deres andel af op- og nedture gennem årene er de forpligtet til at opretholde en samlet front af hensyn til deres børn, da de “stadig vil gøre familieferier og ferier som familie.”

“Det stinker, når livet ændrer sig, og noget, du er vant til, som du har gjort i 15 år, du prøver og ikke slippe af med, men du ændrer dig. Der er det ukendte aspekt … der er den pit i min mave. … Jeg vil virkelig ikke, at Megan og jeg skal være i odds … hun har været min bedste ven i 15 år, og det vil jeg ikke miste. ”

Læs også  Prins George ser så voksen op i nyt kongeligt portræt med dronningen, Charles og William

Billedkilde: Getty / Rodin Eckenroth