Mariah Carey Mistook Chainsmokers For One Direction – Cue “Jeg Kender Dem” Memes

På en prisudstilling var @TheChainsmokers så spændte på at møde @MariahCarey .. men det blev rigtig akavet rigtigt hurtigt. pic.twitter.com/HuXd4MyU1A

– The Morning Mash Up (@MorningMashUp) 13. februar 2019

Det er på tide, at vi faktisk begynder at tro på Mariah Carey, når hun siger: “Jeg kender hende ikke.” Under et nyligt interview med Sirius XM’s Morning Mash Up, The Chainsmokers – gruppen bestående af medlemmer Andrew Taggart og Alex Pall – tilbagekaldte hilarisk en tid, hvor de kort krydsede stier med den musikalske legende kun for hende at forveksle dem med en anden berømt popgruppe. Ifølge duoens historie henviste de en gang til Mariah efter at have spottet hende på en prisudstilling, og deres møde tog en temmelig akavet tur.

“Jeg kan huske at se hende, og jeg var som” Åh, min Gud. “Fantasi” og “Skat”, og hun var ligesom: “Dude, jeg elsker jer,” sagde Alex til værterne. “Og vi er ligesom,” Wow, ved du hvem vi er? ” og hun var som “One Direction, right?” “Cue det hysteriske latter fra alle i rummet, herunder Alex og Andrew selv. Der er ingen tvivl om, at oplever noget som det var en smule pinligt for alle involverede parter, men Mariah er dronningen, hun er, svarede et klip af interviewet onsdag for at poke lidt sjov for sig selv og gruppen. “@TheChainsmokers selvfølgelig jeg kender dig !! Jeg elsker din sang ‘Det er hvad der gør dig smukt,’ hun tweeted, spøgende til at henvise til One Direction’s 2012 sang.

.@TheChainsmokers selvfølgelig jeg kender dig !! Jeg elsker din sang “det er det der gør dig smuk”! ?? https://t.co/CZsK0DzoYb

– Mariah Carey (@MariahCarey) 14. februar 2019

I Mariahs forsvar er hun en temmelig travl kvinde, så vi kan ikke ligefrem bebrejde hende for ikke at vide alles navne.

Læs også  Hvad er forskellen mellem anerobe og aerobic øvelse? En sportsdoktor forklarer