Maisie Williams identificerer sig med dette spil af troner Karakter mest – det er ikke Arya!

Med Game of Thrones finale truende i afstanden som en horde af hvide vandrere, jeg ved, at jeg allerede føler mig temmelig nostalgisk, selvom showet ikke er teknisk nok endnu. I et nyligt interview med SSENSE, Maisie Williams – aka Arya Stark, også den mest badassmord i Westeros – mindede om at spille Arya i næsten et årti og diskuterede, hvad hun planlægger at gøre efter showet slutter. Blandt andet, herunder hendes lidenskab for at lave dukker og farvning af sit eget hår, åbnede Williams sig om hvilken karakter hun identificerer mest. (Hint: Det er ikke Arya!)

Mens Williams har gjort et utroligt arbejde med at spille teenagevigilanten, kan karakteren, hun relaterer sig til de fleste, komme som en overraskelse. “Jeg identificerer med Samwell Tarly – han har denne lave opfattelse af sig selv, men gør stadig utrolige ting og har haft hele denne rejse,” forklarede Williams. “Og på nogle måder identificerer jeg med Jon Snow, idet alle siger til ham:” Du er Nordens Konge “og han er som:” Jeg har aldrig ønsket at være en konge. ” I særdeleshed kommer til slutningen af ​​showet, siger alle til mig nu: “Du skal være en enorm succesfuld skuespiller nu. Du skal handle. Det er hvad du har været født at gøre”, og jeg er ligesom, “Men ingen har set mig gøre noget andet.” Måske skal jeg gøre dope dukker. Hvem ved det? “

Maisie Williams bytter Westeros til den store top i sin seneste stilfulde coverhistorie

Så meget som vi ville elske at se en hel serie dukker håndlavet af Williams selv, håber jeg, hun fortsætter med at handle i en vis kapacitet, fordi jeg ved, at jeg ikke er klar til at sige farvel til denne Stark søster endnu. “At spille Arya vil være det mest afgørende, jeg nogensinde gør, og nu er det gjort,” sagde Williams. “Det var min første rolle. Så meget af hvad jeg ved om denne verden er i Arya, og jeg kan ikke forestille mig noget, der vil være så værdifuldt for mig som Arya er – var. Gud, det er sjældent. Jeg vil altid holde en Arya med mig. Jeg ved, hvor min bar er nu, og jeg har ikke lyst til, at jeg nogensinde vil gå noget lavere end det. ” Vi forventer intet mindre fra Night King’s slayer.

Læs også  Bohemian Rhapsody er en farlig sanitiseret historie om Freddie Mercury's liv og seksualitet

Billedkilde: SSENSE / Aidan Cullen