Lucy Hale har en besked til mænd, der tilbyder uopfordrede udtalelser om hendes hår og makeup

Lucy Hale har ikke set sig tilbage, siden hun drastisk skar sit lange hår i en bob for fem år siden. “Det var den mest befriende ting, jeg nogensinde har gjort,” skuespillerinden og Katy Keene star for nylig sagde i et interview til marts 2020-udgaven af Cosmopolitan.

Selvom hun var tilfreds med sin beslutning, og hun skar sit hår endnu kortere siden, sagde Hale, at mænd ofte byder på deres uopfordrede tanker om hendes hårlængde. “Jeg kunne ikke fortælle dig, hvor mange gange, hvor fyre var,” Du skulle vokse dit hår ud igen. Jeg kan godt lide langt hår. ” Jeg er ligesom, ‘jeg klipper ikke mit hår til dig,’ sagde hun. “Jeg klippede mit hår for mig. Og jeg har det godt med det på denne måde.”

Vi har hjerteøjne efter at have set mode på CWs Katy Keene

Hale fortsatte sin relatable rant: “En masse fyre kan ikke lide en fed læbefarve. Jeg elsker en fed læbefarve. Jeg er ligeglad. Jeg er ligeglad! Jeg klæder mig virkelig ikke til mænd overhovedet. Jeg klæder mig, og hvad jeg synes er cool. ” “Prædik” er muligvis et overbrugt udtryk, men det føles helt sikkert rigtigt i dette scenarie.

Billedkilde: Getty / Emma McIntyre

Læs også  Jeg testede den virale 5-minutters makeup-hack fra TikTok for at se, om det virkelig fungerer, og hvem