Lili Reinhart taler så åbent om mental sundhed og kropsbillede ændrede mit liv

Skuespillerinde Lili Reinhart er bedst kendt for sin breakout-rolle som Betty Cooper på CWs populære krimedrama Riverdale og hendes rolle som Annabelle i hitfilmen hustlers. Men hun er også en åbenlyst talsmann, der bruger hendes berømmelse som en platform til at forsøge at normalisere mental sygdom og skubbe tilbage på urealistiske skønhedsstandarder – og for det er jeg personligt så taknemmelig.

Reinhart har været meget åben over hendes mentale helbred gennem årene. Hun fortalte engang W at hendes mentale helbred efter næsten fem måneders ophold i Los Angeles nåede et lavmål hele tiden og tvang hende til at vende hjem til Cleveland, OH, hvor hun modtog professionel hjælp. Selvfølgelig vendte hun til sidst tilbage til LA og landede rollen på Riverdale – og ved at dele sin personlige rejse siden da har hun hjulpet mig enormt med at overvinde mine egne kampe med angst og depression.

At have nogen, jeg beundrede, talte så offentligt gav mig tilliden til at få den hjælp, jeg havde brug for.

I den længste tid nægtede jeg at søge behandling på grund af stigmatiseringen forbundet med mental sygdom. Jeg var bange for, at jeg ville blive dømt og udtværet fra samfundet for at have taget antidepressiva og set en terapeut. Jeg troede, at folk ville definere mig ud fra min mentale sygdom snarere end hvem jeg er som individ. Jeg vidste også, at at få hjælp ville betyde at anerkende mine kæmpere offentligt, hvilket jeg frygtede ville betyde at blive mobbet og få færre uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder. Jeg var også bange for, at læger ville lægge fysiske symptomer på min mentale sygdom, og derfor afskedigede jeg alvorligheden af ​​fysiske tilstande, som jeg måtte udvikle i retning af linjen.

Læs også  Alt hvad du behøver at vide om lur med kontaktlinser, lige fra eksperter

At have nogen, jeg beundrede, talte så offentligt gav mig tilliden til at få den hjælp, jeg havde brug for. Jeg skammer mig ikke længere over, at jeg kæmper med mental sygdom, og jeg føler endda, at de udfordringer, jeg har haft, har gjort mig til en stærkere person. Jeg har heller aldrig været mere åben over min mentale helbred, end jeg er lige nu, og jeg er stolt over det.

Reinhart er også en åbenlyst fortaler for kroppens positivitet. Hun har lukket utallige kropsskadere, engang engang kaldet Kosmopolitiske Filippinerne til fotoshopping af hendes talje ved at lægge det originale foto og den redigerede version på Instagram for at vise, hvor meget hendes form blev ændret digitalt. Hun forklarede, hvor skuffet hun var over at få hendes krop fotoshoppet for at overholde skønhedsstandarder og opfordrede andre berømtheder til at forlade praksis på grund af den negative indvirkning, som ændrede billeder kan have på unge fans.

Som en person, der kæmpede med, at min vægt voksede op, var Reinharts ord nøjagtigt, hvad jeg havde brug for at høre. Jeg bar ofte hættetrøjer og svedbukser og undgik fotos, fordi jeg var så ubehagelig i min egen hud, men at se Reinhart trække gardinet tilbage efter disse urealistiske standarder hjalp mig med at indse, at der ikke findes noget som en perfekt krop. Nu fejrer jeg min krop for, hvad den kan gøre, og jeg lader ikke nogen negative kommentarer ryste min tillid. Jeg ved, hvor ægte skønhed kommer fra, og det er ikke fra en persons udseende.

Læs også  Kundalini Yoga kan hjælpe med at håndtere din rygsmerter

Jeg føler mig heldig at være kommet op i en æra, hvor berømtheder er så oprigtige om spørgsmål som mental sundhed og kropsbillede, fordi det ikke altid var tilfældet. Det lyder muligvis kliché, men jeg tror virkelig, jeg ikke ville være den person, jeg er i dag, hvis Reinhart ikke havde været så modig i at dele sine egne kampe. Jeg ønsker det samme for enhver ung fan, der finder sig i mine sko.

Billedkilde: Getty / Axelle / Bauer-Griffin / Bidragyder