Lauren London hædrer Nipsey Hussle et år efter hans død: “Jeg står stærk på grund af dig”

Lauren London husker Nipsey Hussle et år efter hans død. Den 31. marts hædrede den 35-årige skuespillerinde sin mangeårige partner på Instagram med et foto af de to i hans Marathon Clothing-butik sammen med en hjerteskærende note, der lyder som følger:

Tiden er vildledende
Det er et år siden du overgik
Smerten er lige så stor i dag, som den var for et år siden
Gud ved, at jeg ville give noget for at se dig igen
Jeg troede ikke, at jeg skulle overleve et sekund af noget af dette
Bønner har holdt mig sammen
Børnene holder mig i gang og
Gods Grace and Mercy har ført mig så langt
Som i dag gør et år
Jeg står stærk på grund af dig
Fordi jeg ved, at du ikke ville have det på nogen anden måde
Fordi jeg husker hver samtaler om aftenen vi havde om modstandsdygtighed og frygt
Fordi du var min største lærer, og fordi du stadig er med os i ånd

Med
hver åndedrag jeg tager
Jeg ærer dig
Jeg bærer denne smerte med mål
Jeg lover at jeg vil gøre dig stolt
Jeg lover at anvende alt hvad du lærte mig
I livet og i døden
Ermias Asghedom
Der vil aldrig være en anden
Indtil vi er sammen igen….
Jeg elsker dig ud over menneskelig forståelse (men du ved det allerede).

Lauren og Nipsey havde været sammen siden 2013, før han blev dødeligt skudt uden for The Marathon Clothing i Los Angeles i marts 2019. De har en 3-årig søn ved navn Cross. Lauren har også en 10-årig søn med eks-kæreste Lil Wayne, og Nipsey havde en ung datter, Emani, fra et tidligere forhold.

Læs også  Drew Barrymore fejrer Bedste ven Nancy Juvonens fødselsdag med en tur ned i hukommelsesbanen