Læs Taylor Swifts ærlige og hjerteskærende citater om kamp med forstyrret spisning

“Jeg tror ikke, du ved, at du gør det, når du gør det gradvist,” siger Taylor Swift i sin intime Netflix-dokumentar, Miss Americana, der havde premiere på Sundance Film Festival torsdag. Den 30-årige sangerinde fortsatte med at tale ærligt om hendes kamp med kropsbillede og forstyrrende spisning, hvilket ofte ville lade hende føle sig svimmel under forestillinger. Hun tilføjede, “Du siger aldrig ‘jeg har en spiseforstyrrelse’, men du tæller alt, hvad du spiser.”

I et interview med Bred vifte forud for premieren, fortalte Taylor publikationen, ”Jeg vidste ikke, om jeg ville føle mig godt tilpas med at tale om kropsbillede og tale om de ting, jeg har gennemgået med hensyn til hvor usundt det har været for mig – mit forhold med mad og alt det der gennem årene. ”

“Det er ikke godt for mig at se billeder af mig selv hver dag.”

Taylor indrømmede, at hun ikke føler sig “artikuleret” om emnet spiseforstyrrelser; hun er dog en autoritet for sin “egen oplevelse”, som hun beskrev som følgende: “Mit forhold til mad var nøjagtigt den samme psykologi, som jeg anvendte på alt andet i mit liv: hvis jeg fik et klap på hovedet, Jeg registrerede det så godt. Hvis jeg fik en straf, registrerede jeg det som dårligt. ” Taylor kategoriserede paparazzi-fotos og tabloide overskrifter, der hævdede, at hun var gravid som “straf” i denne ligning. “Det vil bare trigge mig til bare at sulte lidt – bare holde op med at spise,” sagde Taylor i dokumentaren og tilføjede, “Det er ikke godt for mig at se billeder af mig selv hver dag.”

Læs også  Er du nysgerrig efter at prøve PNF? Her er hvad du behøver at vide

Taylor Swift afslører sin mors hjernesvulstdiagnose: “Det har bare været en virkelig hård tid”

Det kom til sidst til et punkt, hvor hendes turnépræstationer blev påvirket. ”Jeg troede, at jeg skulle føle, at jeg skulle gå ud i slutningen af ​​et show, eller midt i det,” sagde Taylor i Miss Americana. “Nu er jeg klar over, nej, hvis du spiser mad, har energi, bliver stærkere, kan du gøre alle disse shows.” Hvis Taylor nogensinde er stødt på spørgsmål, ville Taylor bare give æren for sin strenge træningsrutine. ”Og jeg trænede meget. Men jeg spiste ikke,” sagde hun.

Taylor har siden vedtaget et sundere syn, som hun talte om i et videointerview med Britisk Vogue i 2019. “Jeg kan nu virkelig genkende og diagnosticere giftige meddelelser, der bliver sendt til mig af samfundet, efter kultur om min krop,” sagde hun på det tidspunkt. “Jeg er en kvinde, jeg er ikke en pelsbøjle. Jeg har brug for at føle mig sund i mit liv, og jeg er nødt til at glæde mig i mad, og jeg har brug for ikke at bruge min krop som en kontroløvelse, når jeg føler mig ude af kontrol i mit liv. “

Hvad angår hvem, der inspirerer hende til at fortsætte på en sti af selv kærlighed og accept, navngav Taylor skuespillerinde og aktivist Jameela Jamil. “Den måde, hun taler om kropsbillede på, er det næsten som om hun taler i en krok,” fortalte Taylor Bred vifte. “Hvis du læser hendes citater om kvinder og kropsbillede og aldring og den måde, hvorpå kvinder behandles i vores branche og fremstilles i medierne, sværger jeg, at hun taler som tekst, og det sidder fast i mit hoved, og det beroliger mig ned.”

Læs også  Du kan tage en smertestillende medicin, efter du har fået COVID-19-vaccinen, men gør det ikke før

Billedkilde: Getty / Axelle / Bauer-Griffin