Lad Storm Reid fortælle dig til din næste træning: “Du vil føle dig så god efter”

Hjemme træning er en fantastisk måde at få din krop til at bevæge sig og føle sig godt uden selv at trække foden uden for din hoveddør. Når det er sagt, har jeg stadig svært ved at overbevise mig selv om at glide på et par leggings og komme i bevægelse de fleste dage, men Storm Reids hjælpsomme visdomsord er nøjagtigt det skub, jeg har brug for for at få mig til at flytte. “Sæt mål, skub dig selv, og vigtigst af alt tag din tid HUNNY. # Fantastisk,” tog Reid en Instagram-video af sig selv mandag.

“Gør noget for at flytte, fordi du føler dig så god efter.”

På trods af den manglende plads nogle af os måske er nødt til at bevæge sig rundt i dag, påpeger Reid, at det at komme ind i det rigtige hovedrum er en af ​​de sværeste dele af en træning, men det kan være utroligt befriende. ”Jeg mener, jeg ville ikke træne,” siger Storm i videoen. “Men jeg skubbede på mig selv. Jeg lavede to træningspas, og jeg har det så godt. Så jeg siger alt det for at sige, skub dig selv … Gør noget for at bevæge dig, fordi du føler dig så god efter.”

Lyt til Storms fulde inspirerende tale her, og tjek nogle træningseffekter med lav effekt, du kan prøve fra komforten i dit eget hjem.

Læs også  5 Grundlæggende yogapositioner til, når du har brug for ængstelse-busting komfort