Kristin Davis holder sine børn privat, men her er hvad vi ved om Gemma Rose og Wilson

Sex and the City alumn Kristin Davis fortsatte med at dele en meget speciel del af sit liv med sin karakter, Charlotte York: begge blev mødre gennem adoption. Mens Charlotte adopterede sin første datter, Lily, og fødte en anden datter, Rose, er Kristin blevet moder to gange gennem adoption, først med sin datter, og år senere, en søn.

Værten for Fox’s Labor of Love – et realityshow om en kvinde, der søger at finde en mand til far til sine børn – har talt om hendes adoptionsrejse og opdrættelse af to afroamerikanske børn som enlig forælder ved mange lejligheder, skønt hun har tendens til at holde sine børn private. Fortsæt med at rulle for at lære mere om Kristins to kiddoer!

Gemma Rose Davis

Kristin hilste hendes første barn velkommen, en datter, hun hedder Gemma Rose, i midten af ​​2011. Hun sagde på det tidspunkt: “Dette er noget, jeg har ønsket i meget lang tid. At få dette ønske til virkelighed er endnu mere glædeligt, end jeg nogensinde har haft forestillede mig. Jeg føler mig så velsignet. “

Og det viser sig, at Gemmas mellemnavn var en tilfældig hyldest af hende SATC karakterens datter, Rose Goldenblatt. Fortalte Kristin Anderson Cooper i 2012, at hun helt havde glemt sin fiktive datter Rose, når det kom til at navngive Gemma. ”Da jeg gjorde det hele i hemmelighed, talte jeg ikke med nogen om navngivningen eller vedtagelsen overhovedet, og jeg vidste ikke forbindelsen,” fortalte hun til Anderson. ”Så meddelte vi, og alle var som, ‘Åh, hun opkaldte hende efter hende Sex and the City baby.’ Jeg vidste ikke engang bevidst [klar over det], slet ikke, overhovedet ikke. Jeg nævnte næsten hende Rose som fornavn, fordi jeg troede, at det var et så smukt navn. Er det ikke underligt? Jeg tror, ​​det blev indgivet ubevidst. “

Læs også  Alle dine børns foretrukne Disney-sange findes på denne gigantiske Spotify-spilleliste

Anderson Cooper holder tilbage med tårer, mens han annoncerer sin søns fødsel, Wyatt

Wilson Davis

Kristin hilste hendes andet barn, en søn ved navn Wilson, velkommen i 2019. Selvom hendes børn har et hul på otte år, siger Kristin, at Gemma er en forbløffende ældre søskende, og at Wilson konstant beder om sin storesøster, når hun ikke er hjemme. “Når hun er i skole, er han ligesom” “Gemma ?! Gemma ?! Gemma ?! ‘”fortalte Kristin Kelly Ripa.

Kristin, som blev adopteret af sin stedfar i ung alder, har tidligere været åben for altid at føle et træk mod adoption selv. “Jeg følte, at der var et barn derude, som jeg havde brug for for at finde, at det var mit barn. Jeg kan ikke forklare det. Det var en spirituel slags ting … [Adoption] er en lang vej. Det er ikke let vej, ”fortalte hun Jada Pinkett Smith på en episode af Facebook Watch-serien, Red Table Talk.

Siden hilser Wilson velkommen, har mor til to understreget, at det at blive forælder til to afroamerikanske børn har ført hende til virkelig at undersøge, hvad det betyder at have hvidt privilegium og at være en talsmand for sine børn.

“Fordi mine børn er afroamerikansk, føler jeg, at det er min pligt og mit job at gøre så meget research, så meget arbejde, bygge så mange broer som muligt, fordi du er deres samfund. Og det er nøglen. Og det er så vigtigt. Så jeg arbejder på det hver dag og prøver at finde ud af, hvordan jeg kan sikre mig, at de har adgang til det sorte samfund, at de er en del af det, ”sagde hun til Jada. “Du forstår absolut ikke [hvidt privilegium]. Der er ingen tvivl … Der er ingen måde, du kunne. Fordi du kunne forstå, at du lever i hvidt privilegium, og det er en teori. Men det er en ting at se det ske med andre mennesker, og det er en anden ting, når det er dit barn. Og du har ikke personligt været igennem det. Det er et stort problem. Det er noget, jeg tænker på hver dag og hver nat. “

Læs også  Denne kropspositive børnebog er et must-tilføj til dit barns læsehoved

Billedkilde: Getty / Rodin Eckenroth / Stringer