Kaia Gerber knuste denne Ab- og Butt-træning med en lille hvalp, fordi hvem har brug for vægte?

Se dette indlæg på Instagram

Et indlæg deles af Kirk Myers (Keherjot Sing) € (@kirkmyersfitness) den 8. jul, 2020 kl. 07:44 PDT

Det er uklart, hvordan supermodel Kaia Gerber fik sin hvalp til at forblive stille nok til en træning, men det gjorde hun, og det skabte en sød svedeshesh. Som delt på Instagram af Kirk Myers, grundlægger og administrerende direktør for Dogpound-gymnastiksalen, udskiftede Kaia hendes vægte for den lille hvalp under et sæt russiske vendinger, svæveside-lunger, squat til overheadpresser og cykelkramper, og den lille hund hang derinde som en mester. (Nå, til cykelknuserne sov hvalpen faktisk bare på måtten ved siden af ​​hende, men vi tæller det.) Valpens generelle holdning var “Jeg ved ikke, hvad der foregår, men jeg går med det, “hvilket i det væsentlige er, hvordan jeg følte mig sidste gang, jeg tog en træningsklasse, så kammerat, jeg kan fortælle mig.

Kaia var på træning på den genåbnede Dogpound i LA, men dette ser ud som en ret god hjemme-træningsløsning, hvis du har et kæledyr, der vil klare det. (Ja, katte fungerer også!) Jeg kan ikke sige, at det vil være lige så intens som en håndvægttræning, men jeg garanterer, at det bliver mere underholdende. Se Kaias søde træning ovenfor!

Læs også  Jeg gjorde 50 burpeer hver dag i 30 dage, og her er hvad der skete