Justin Bieber taler tårent om at støtte Billie Eilish: “Hun kan stole på mig”

Hvis nogen ved om presset med at vokse op i rampelyset, er det Justin Bieber. I et interview med Apple-radiostationen Beats 1 talte den 25-årige sanger om vanskelighederne ved at være en ung megastar, og hvorfor det opfordres ham til at støtte 18-årige Billie Eilish. ”Jeg føler bestemt beskyttende over for hende,” sagde han. “Det var svært for mig at være så ung og være i branchen og ikke vide, hvor jeg skulle vende mig.” Justin nævnte også, at en af ​​faldgruberne ved at være i det offentlige øje er, hvordan folk kan elske dig en dag og så “bare vende ryggen til dig om et sekund.”

“Intentions” -kroneren begyndte derefter at græde og sagde, at han ønsker at være en kilde til støtte for Billie, hvis hun nogensinde har brug for det. ”Jeg vil have hende til at vide, at hun kan stole på mig,” fortsatte han. ”Jeg lader hende bare gøre hende, og hvis hun nogensinde har brug for mig, vil jeg være her for hende … Jeg vil bare beskytte hende. Jeg vil ikke, at hun mister det. Jeg gør ikke vil have, at hun skal gennemgå alt, hvad jeg har gennemgået. Det ønsker jeg ikke nogen. Så ja, hvis hun nogensinde har brug for mig, er jeg bare et opkald væk. “

Billie syntes at have taget Justins ord til hjertet. Efter at have set Beats 1-klippet, delte hun det i et Instagram-galleri, der inkluderede gamle fotos af sit værelse dekoreret med plakater af Justin. “Strøm Ændringer,”hun overskrev indlægget og promoverede Justin’s nye album, der faldt den 14. februar. Justin kommenterede derefter:” Elsker dig !!! “

Læs også  Carey Mulligan og Marcus Mumfords kærlighedshistorie skulle faktisk blive en film

Den nylige Grammy-vinder har tidligere talt om hendes langvarige besættelse af Justin. Tilbage i april mødtes de to kunstnere for første gang på Coachella, hvor Billie, der havde optrådt på festivalen, blev fræk af over at se Justin i Ariana Grands headlining-sæt. Efter at hun havde roet sig og samlet sig, delte de et hjertevarmende knus. Et par måneder senere hoppede Justin på Billies spor “Bad Guy” for en fængende remix. Vi har en fornemmelse af, at dette er starten på et smukt venskab. Se Justin tale om Billie i videoen ovenfor, før den fulde samtale falder den 15. februar!