Jenna Fischer og Rainn Wilson havde et mini-kontor-genforening, og deres venskab er så sød

Saml rundt til et medarbejdermøde, fordi Jenna Fischer og Rainn Wilson havde en sød Kontoret genforening om den seneste episode af Wilsons Instagram-serie “Hey There, Human.” Efter at have vist frem sine Dundie Awards for “Længste engagement” og “Hvideste sneakers” tog Fischer også et øjeblik til at reflektere over, hvor meget hendes virkelige livskvenskab med Rainn har betydet for hende i årenes løb, og hvordan han har hjulpet med at lette hendes bekymringer omkring COVID -19.

”Hver gang folk spørger mig, om folk fra Kontoret ligner deres karakterer, jeg siger dem, at du bestemt er så mærkelig som Dwight, “sagde Fischer.” Men jeg tror, ​​at det, som folk ville blive overrasket over at lære, er lige så dybt åndelig du er, og du virkelig har ført et liv af service til andre. I mine mørkeste tider er den person, jeg kender, jeg kan henvende mig til, og den person, jeg har vendt mig til, dig. ”Så ja, jeg føler de glade tårer flyder i denne Chili i aften.

Nye episoder af “Hey There, Human,” stream live kl. PT hver ugedag på Soul Pancake Instagram-kanalen. Se den fulde video her for at se Fischer og Wilson diskutere byttehandel toiletpapir til brød, en samtale Pam og Dwight ville være stolte af at deltage i.

Læs også  Catherine O'Hara vandt bare en Emmy for Schitt's Creek, og hendes tale var fuld af Moira-ismer