Jeg var hjemmeundervisning indtil college – og kan ikke vente med at undervise mine børn derhjemme også

Matematik er hårdt. (Jeg er forfatter, burde jeg vide.) Det samme er videnskaben. Og geografi. Og lad mig ikke starte med politik – især når du prøver at forklare et af disse emner for et barn. Men en ting er forældre usædvanlige ved: at vide, hvad deres børn har mest brug for. Det er en af ​​grundene til, at jeg, nogen, der blev hjemmeskolet gennem gymnasiet, ikke kan vente med at hjemmeskole mine børn en dag.

Selv før COVID-19 lukkede skoler, vidste jeg, at jeg skulle på hjemmeskolen. Det er i mit blod, kunne du sige. Min hjemmeskolerejse begyndte, da jeg var 4 år, og min mor hjalp mig med førskolekasser en gang om måneden, der kom i posten, mens min ældre bror gik i “real school” til børnehave. Min mor havde det så sjovt at undervise mig derhjemme, at hun besluttede at prøve hjemmeundervisning et år senere.

Nu var det min tur til at gå i børnehave, da min bror begyndte første klasse. Bortset fra at der var et problem: Jeg var så misundelig på det sjove arbejde, han fik at gøre, og jeg kunne ikke tåle det. Jeg læste hans bøger højt og svarede på hans spørgsmål, før han kunne, bare for at bevise for min mor, at jeg også kunne gøre det (nogle vil kalde den ambition; min bror kaldte det irriterende). Det føltes som min fødselsdag, da min mor endelig tiltrådte og flyttede mig også op til første klasse. Fordi hun var hjemmeundervisning, var dette en beslutning, hun let kunne tage, da det fungerede godt for vores familie. Hun blev også nødt til at vælge sin egen læseplan baseret på feedback fra os og andre hjemmeundervisere og gav os en fleksibel tidsplan – ingen kl.!

Læs også  Jimmy Fallon synger "Lærere skal tjene en milliard dollar" og helvede Ja, hvor underskriver jeg?

Spol frem lidt, og jeg trivedes. Jeg hadede måling af vinkler og former (geometri er bare så ond), men jeg elskede at have min mor der for at gå over problemerne igen og igen og igen, indtil jeg endelig fik det. Jeg elskede at kunne vælge, hvad jeg ville gøre først – som mit yndlingsemne, engelsk – og hvad tid jeg gjorde det. Min mor krævede også mindst 30 minutter om dagen med læsning, så jeg måtte fortære alt fra Harry Potter til Jane Austen i skoletiden.

7 lærer-anbefalede måder at holde børn motiverede på, når de praktisk talt lærer

Da jeg ikke lavede hjemmearbejde, som kun tog omkring tre til fire timer om dagen i gymnasiet, hang jeg sammen med mine andre hjemmeskoler, gik på fodboldøvelse, tog tae kwon do eller ballroom dansekurser, gik i kirke, eller tage lavsæsonferie med min familie. (For fremtidig reference: at gå til Disneyland eller stranden eller næsten hvor som helst andet er meget billigere og mindre overfyldt i oktober eller januar, i modsætning til juni til august, når alle er ude af skolen.) Jeg fik endda at klæde sig og deltage i hjemkomsten dans og prom, som var en glamourøs aften ude på et dejligt hotel i Dallas centrum, ikke et par børn i nogens stue, som folk måske tror. På toppen af ​​dette uddannede jeg gymnasiet klokken 16 og var klar til at gå på college, derefter gradere skole, mens jeg blev med på campusorganisationer, rejste verden rundt, få venner, gifte sig og slå sammen alle “homeschool kids er forskellige” stereotyper sammen vejen.

Læs også  Olympic Sprinter Usain Bolt er en far, og hans datter navn er helt fantastisk

Alle hjemmeskoler af forskellige grunde, og hjemmeskoleundervisning er ikke for alle. Det er ok. Lige nu vælger mange at gå i skole for at holde deres børn i sikkerhed i lyset af en global pandemi, selvom de også arbejder hjemmefra. Andre kan have hjemmeskole på grund af religiøse grunde eller for at forberede deres børn på college eller fordi de ikke kunne lide deres egen skoleoplevelse og ønsker at gøre noget andet for deres børn. Årsagen til, at min mor gjorde – og hvorfor jeg vil følge i hendes fodspor – er enkel. Det er en chance for at tilbringe kvalitetstid med mine børn og vise dem, hvordan fantastisk læring kan være førstehånds.

Selvom min ældste kun er 3 år gammel, er jeg allerede begyndt at undervise ham. Jeg har lavet nogle førskolearbejderbøger med ham, læst for ham, taget ham med på udflugter i zoologisk have og lært ham om naturen på vores daglige vandreture. Se, hjemmeundervisning handler ikke om at være den smarteste person i rummet (det er jeg bestemt ikke) eller vide, hvordan man kommer frem til den perfekte lektionsplan. Det handler om at være der for dine børn, lære at løse de hårdeste problemer sammen, være opmærksomme på deres behov og give dem friheden til at vokse og lære.

Jeg homeschool mine børn i et par år, og tilmeld dem derefter i gymnasiet, når tiden kommer, eller de kan være i homeschool indtil college, som jeg var. Mine børn vil lede vejen ud fra deres behov. Jeg er bare med på turen, klar til at guide dem, hjælpe dem, forske med dem og gå ind for dem hvert skridt på vejen. Og når det er tid til matematik-lektier? De kan tage dem til deres far. Der er en løsning på alt!

Læs også  Er min baby kvalt eller bare knebler? Hvad du skal vide for at fortælle forskellen

Billedkilde: Getty / Ariel Skelley