Jeg udsætter mit bryllup på grund af Coronavirus – her er mine største tip til andre par

Efterhånden som coronavirus-pandemien fortsætter med at sprede sig over hele landet og verdenen, er mange offentlige sammenkomster og begivenheder blevet aflyst eller udsat i et forsøg på at flade kurven for nye sager – og det inkluderer bryllupper. Mange par er nu blevet tvunget til at reimaginere deres store dage fuldstændigt. For nogle betyder det at have intime ceremonier uden gæster. For andre betyder det at annullere deres fejring helt. For mig betyder det at udsætte min bryllup til en senere dato.

Ud over at flytte min bryllupsdag har jeg også været nødt til at annullere min brudesuite og bryllupsrejse i Italien. Fra nu, min 13. juni bryllupsdato – som ligesom tusinder af andre brude, jeg har talt ned til fra det øjeblik, jeg blev forlovet – synes ikke muligt. Og jeg kan fortælle dig, at den hjerteskærende beslutning om at udsætte dit bryllup gør det ikke kom let. Faktisk (spoiler alert!) Er det så meget mere kompliceret end blot at foretage et par telefonopkald. Efter at have taget et par dage på at behandle mine følelser og starte det meget hårde arbejde med at udskyde mit bryllup, har jeg sammensat nogle tip med det mål at (forhåbentlig) hjælpe andre par i min situation.

1. Brug lidt tid på at græde

Der er ingen sukkerbelægning i denne situation: Alt ved coronavirus-udbruddet suger. Det er vigtigt at erkende, hvordan det påvirker dig personligt, og lad dig selv føle dig trist over det. Før du går i fuld gang med at omplanlægge alt, skal du tage et par dage at fokusere på du. Find sunde måder at tackle din tristhed på, uanset om det skriker ind i en pude (det fungerer!) Eller spiser is og ser film. Min terapeut mindede mig om, at selvom ingen heldigvis er død i min situation, var det stadig på en måde et tab. Som et resultat oplevede jeg bølger af sorg. Og det er jeg stadig. Fremad en uge, og jeg begynder at dreje hjørnet langsomt men sikkert.

Læs også  Hvordan man fortæller, om nogen lyver til dig

2. Nå ud til dine sælgere, men bombardér dem ikke

Den Philadelphia-baserede indholdsskaber Olivia Muenter udsatte for nylig sit maj 2020-bryllup til 2021. Mens hvert spillested og sælger er anderledes, anbefaler hun at krydskontrollere dit spillesteds tilgængelighed med prioriterede leverandører. Hvis dit sted f.eks. Er tilgængeligt den 13. februar og den 20. februar, men din drømme-videograf (som du simpelthen ikke kan forestille dig dit bryllup uden) kun er tilgængelig den 20. februar, skal du gå med den dato. Husk, at dette også er en hidtil uset tid for leverandører, cateringfirmaer og spillesteder, så prøv at være så empatisk, tålmodig og fleksibel som muligt. (Ja, det er lettere sagt end gjort, men prøv!) Venlighed går virkelig langt i disse situationer.

3. Prøv at planlægge så meget som muligt

Jo mere proaktiv du er, jo lettere er det at omplanlægge din specielle dag. Hvis du venter til det sidste øjeblik, kan du opleve yderligere komplikationer (dvs. færre datoer til rådighed, øget prisfastsættelse). ”Mit råd til par er at prøve at holde tingene i perspektiv så meget som muligt,” fortalte Muenter til fafaq. “Ja, dette er en vanvittig tid, og ja, det hele er meget skuffende, men i slutningen af ​​dagen kommer det til at lave en backup-plan, forberede sig på worst-case-scenariet og frem for alt at følge CDC-retningslinjer giver dig mulighed for at have det bryllup, du ønsker, uanset om det sker i år eller næste. “

4. Stol på dit brudefest

Selvom jeg endnu ikke officielt har udsat min oprindelige bryllupsdato via nye invitationer, har jeg informeret min brudefest om mine to backup-datoer. Min plan er at få dem til at hjælpe mig med at sprede ordet til andre venner og familiemedlemmer. Da jeg annullerede min brudebad, fandt jeg, at mine brudepiger og min mor var særlig nyttige. På det tidspunkt var jeg ekstremt oprørt – jeg brast praktisk talt i tårer, hver gang nogen bragte det op i samtale – så at få dem til at fortælle alle gæster tog den følelsesmæssige belastning af mig.

Læs også  365 dage er populære på Netflix, men det er forfærdeligt misbrugende forhold bør ikke fejres

Ligegyldigt hvordan du vælger at fortsætte med dine kommende nyheder, skal du vide, at du ikke er alene! Fra en engageret person til en anden sender jeg jer alle et virtuelt kram – og husk, vi kommer igennem dette sammen!

Billedkilde: Getty / Westend61