Jeg prøvede en træner Bosu Ball Core træning, og mine mavemuskler og arme er stadig i stød

Bosu-bolden er et af disse fitnessredskaber, der for mig kræver en masse hjernekræft. Hvilken måde vender opad? Står jeg på det? Løfter jeg den? Er der et scenarie, hvor jeg skal smide det som en frisbee? (Nej, der er ikke – jeg er også skuffet.)

Så da jeg fandt en Bosu-ball ab træning sendt af en af ​​mine go-to Instagram-undervisere, Cindy Yu (@cindyyufitness), vidste jeg, at jeg var nødt til at give det et skud. Hendes træningsboldkernetræning lod mig ikke ned, så mine forventninger var høje til denne. Jeg vidste, at bevægelserne ville udfordre min balance, men jeg var stadig ikke forberedt på den første øvelse, en bjørn udgør med dine hænder på Bosu-kuglen (flad side op) og en fod i luften. Jeg kunne næppe holde den firdæmpede position, og jeg følte bevægelsen overalt, ikke bare i min abs, men også mine glutes (en anden vigtig muskelgruppe i din kerne) og arme. Det samme skete med de næste tre træk: min abs ryste hårdt, men det var også mine arme og skuldre. Jeg kollapsede efter to runder med min abs, glutes og overkrop udmattet.

Vi har fordelt den fulde træning nedenfor, og du kan se Cindys video ovenfor for at se, hvordan du gør hvert træk. Vi har også leveret nogle modifikatorer, fordi jeg helt sikkert havde brug for dem. Denne ab-træning er avanceret, så gå langsomt, fokus på form og gør dig klar til at føle rysten i din mavemuskler!

Ingen vægte nødvendigt – skulpturel muskel, vær stærk med 11 kropsvægtbevægelser, som trænerne elsker

Læs også  "Dette er ikke noget, du kan træne til": Shawn Johnsons styrke om styrke til olympierne

Bosu Ball Ab træning

Nødvendigt udstyr: En Bosu-bold.
Kørselsvejledning: Lav 12 reps på hver side, og fortsæt derefter til næste øvelse. Gennemfør tre til fire runder i alt.

  • Bear udgør benforlængelse crossover
  • Tricep-plankepresse (Ændring: løft en arm ad gangen, som en op-ned-plank)
  • Sideplan dip (Ændring: bøj din underben)
  • Albue sprængt af planken (Ændring: løft en arm ad gangen

Vil du have måtten? Tjek disse let-at-følge Ab-træning, du kan gøre ved at stå op Billedkilde: Instagram-bruger cindyyufitness