Jeg kan ikke stoppe med at grine af Serena Williams, der spiller tennis mod sig selv i denne TikTok-video

Jeg savner at se sport og se mine yndlingsatleter konkurrere og udslette rekorder. Det ser ud til, at Serena Williams også mangler konkurrencen, men ud fra hendes seneste TikTok er hun stadig konkurrence klar. Williams skabte en video af sig selv, der kæmper mod – hvem ellers? – sig selv, og det er uden tvivl en af ​​de sjoveste og største stævner i tennishistorien.

I videoen, “Skrevet, instrueret, produceret og med hovedrollen i Serena Williams,” ser vi hende sportsligt med sit Wimbledon-look i 2016, når hun går op mod sig selv i sit US Open 2013-look. Rallyet og videografien er episk, og det føles virkelig som om du er på tribunen og ser hende konkurrere. I slutningen af ​​kampen, 2013, siger Williams hendes konkurrence, “Du er hård,” når hun ligger på en lænestol, så 2016 slutter William sig til hende og svarer, “Du er ikke så slem selv.”

Denne video gav mig det grin, jeg desperat har brug for, og jeg tror, ​​at Williams bestemt har en fremtid med at handle. Sørg for at tjekke den fulde video ovenfor, hvis du har brug for en solid latter!

Læs også  Bare sprøjtning af disse 3 frø på min salat tilføjer over 11 gram protein