Jeg har lige fået New York-minuttet igen og har 50 meget vigtige tanker

Netflix ‘tidlige filmkollektion fra 2000’erne har bragt mig tilbage en af ​​de mest ikoniske og indflydelsesrige film fra min barndom: New York-minut. Jeg mener, hvordan kunne jeg glemme den sidste film, som de trendy tvillinger Mary-Kate og Ashley Olsen lavede sammen? Jeg så det konstant ved søvn, og det er sandsynligvis det, der gnistede min drøm til en dag at bo i New York City.

Jeg kunne ikke huske sidste gang, jeg så det, men da jeg rullede forbi det på Netflix, vidste jeg, at jeg var nødt til at tage en tur ned i hukommelsesbanen. Det er 16 år siden det blev frigivet, så glæd mig over mine tanker og iagttagelser, mens jeg ser tilbage New York-minut:

 1. Denne drømmesekvens er mere kompliceret og intens end nogen drøm, jeg nogensinde har haft.
 2. Åh, hvor meget jeg ville være lige så sammensat som Jane Ryan, da jeg var yngre. (Jeg har bestemt købt en fancy dagsplanlægger da jeg var 8 år gammel, men brugte jeg den? Nej.) Nu er jeg klar over, at jeg bestemt er mere af en rodet, sovende type som Roxy.
 3. Roxy fik lige en IM til en Simple Plan-musikvideo. Jeg tror, ​​jeg har fuldstændigt udslettet onlinemeddelelser fra min hjerne.
 4. Jane’s renlighed går allerede over bord. Jeg mener, at det er lidt ekstremt at lægge to toiletsæder til at bruge dit eget badeværelse. I mellemtiden har Roxy en database for falske sygdomme for at komme ud af skolen. Jane er ikonisk, og Roxy er grænseoverskridende geni.
 5. Hellige ko, begge deres morgenrutiner er ekstremt lange. Jeg kan ikke forestille mig, at jeg har tid til at lave en komplet morgenmad eller have en trommesesh, inden jeg går på kursen.
 6. Arnold Schwarzenegger observation. Gik han med på at blive fotoshoppet ind i dette billede?
 7. Ah ja, Eugene Levy som detektiv Max Lomax, den truancy officer, der er besat af at fange Roxy Ryan. Hvordan kunne jeg glemme det?!
 8. Roxys mission med at gå til en musikvideooptagelse, finde producenterne, give dem sit bands CD og sikre en kontrakt virker meget at lægge på bandets trommeslager. Men hej! Hvis nogen kan gøre det, er det Roxy.
 9. Okay, Lomax er uhyggelig besat af Roxy. Et tavle med sit navn på det og vægge dækket af Roxys ansigt giver mig seriemorder vibber, og jeg handler ikke om det.
 10. Hvis jeg var denne mand midt i Jane og Roxy, ville jeg straks have flyttet til et nyt sæde.

 1. Gå ind i den søde fyr på en cykel, der ved et uheld ripper Jane’s nederdel! Er denne kærlighed ved første øjekast?
 2. OK, så nogen glider noget i Roxys taske uden at hun lægger mærke til det, og derefter accepterer hun en gratis tur fra en mand? Jeg ved, at dage før Uber / Lyft må have været hårde, men hvis noget, Jane burde vide bedre end at komme i en bil med en fremmed.
 3. Bennies kinesiske accent er krænkende og ville ikke flyve, hvis denne film blev lavet i dag. Plus, han er allerede en frygtelig kriminel.
 4. Jeg lærte bestemt at bryde hælene for at gøre dine sko til lejligheder trick fra denne film.
 5. Inspirerede Jane en slushie i ansigtet Glee? det håber jeg.
 6. Bennie og hans kriminelle familie sælger piratkopieret musik. Dette er sååååå 2004.
 7. “Vi er sammen med bandet.” = Adgang til et fancy hotel til trods for at Jane og Roxy lugter som kloakvand og alkohol. Hey, hvad der fungerer, ikke?
 8. OMG! Jared Padalecki er i dette? Og det er han bar overkrop!
 9. Jeg er beroliget med, at “Hey Baby” af No Doubt stadig er en bop i 2020.
 10. De kastede virkelig den lille hund, Reinaldo, ud af vinduet. Jeg ved, at han ikke er den sødeste hund i verden, men kom nu!

 1. Reinaldo er okay på trods af at have spist en computerchip, men Jane og Roxy klatrer op på afsatsen til Plaza Hotel i et håndklæde og badekåbe for at få ham tilbage. Er ingen på gaden bekymret over dette?
 2. Hey, manden fra toget opholder sig også på Plaza Hotel. Sikke et tilfælde!
 3. Og fyren på cyklen er tilbage! Hvad er hans navn?
 4. Bob Saget alias Danny Tanner har lavet en komo. Min Fuldt hus hjertet brister.
 5. Er der nogen der bekymrer sig for, at Trey og fyren på cyklen ikke er i skole? Hvor gamle er disse drenge?!
 6. Roxy kommer ind i Simple Plan-musikvideooptagelsen og skubber på en eller anden måde vej til scenen for at give hende CD til pladeproducenterne. . . hvis det bare var så let.
 7. Lomax fanger Roxy, men falder for det gamle trick “your fly is down”. Ikke underligt, at Roxy holder aldrig er blevet fanget.
 8. “Har alle vasket hænderne?” Jane spørger, mens hun er CROWD SURFING. Jeg skrig.
 9. Mystery bike mand har et navn, og det er Jim!
 10. Jane og Roxy kommer ind i House of Bling efter at have klatret ud af en kloak, og Big Shirl og hendes team er på en eller anden måde nede for at ordne deres hår og makeup. Og hun giver dem en række udstyr, de kan vælge imellem. Jeg elsker montagen, men er ikke i en tidskræmning?

 1. Big Shirl lade dem bare bruge hendes bil, som tilfældigvis er en taxa. Jeg håber, at hun ikke forventer at få det tilbage.
 2. Ingen måde !! Bob fra Schitt’s Creek er der i dette? Er han og Eugene Levy venner? Jeg har brug for svar!
 3. Dette er tredje gang Jane og Roxy løber ind i manden fra toget, og han har spildt kaffe på sig selv to gange. TBH, jeg ville have været hjemme efter første gang.
 4. Lomax’s besættelse af Roxy kryber mig ærligt ud. Han har en fuld biljagt med dem i Bobs RV lige nu.
 5. Roxy prøver desperat at have et hjerte til hjerte med sin søster, og Jane har det ikke. Ugh, skriv den triste musik.
 6. Jeg ved, at Bennie er en kriminel, men at lade sin limo være ulåst er en sådan rookie-fejl.
 7. Roxy er her for at redde dagen! Hun er i Columbia med Jane’s dagsplanlægger, og hun får hendes søster dette stipendium.
 8. Ærligt, hvor mange gange skal Jim køre over Jane med sin cykel? Dette er ligesom tredje gang, det sker. Forfølger han hende?
 9. Roxy er ved at holde Jane’s tale for McGill Fellowship, og hun har på sig en maroon og gepard print-træningsdragt, mens alle andre er klædt i dragter og blazere. Helt ærligt er jeg her for det.
 10. Jim cykler over en flok biler med Jane og Reinaldo på bagsiden. Han er i X-Games-tilstand!

 1. Naturligvis slipper Roxy Jane’s notekort på vej til standen, som på en eller anden måde er bindemiddel klippet sammen og ikke placeret i de små plastikpladser i dagsplanlægningen, som de havde været igennem filmen. Ja, det bemærkede jeg!
 2. OMG, manden fra toget, som tvillingerne løber ind i, er THE Hudson McGill fra McGill Fellowship! Hørte han ikke Jane tale om, hvor tæt hun var på at vinde stipendiet i toget?
 3. “-onomi er svine-latin for penge.” Helt ærligt, kinda?
 4. Roxy citerer “Kompliceret” af Avril Lavigne. Dette er fantastisk, og Trey heier på hende, gør dette øjeblik endnu bedre.
 5. Og nu siger hun, “Vil den rigtige Jane Ryan venligst stå op?” Eminem ryster.
 6. Lomax er her, og det samme er Bennie og hans familie. Kaos følger efter, men alt hvad jeg er interesseret i er Reinaldos sikkerhed. Den hvalp har været igennem meget i dag!
 7. Bob kaldte netop Lomax for “fyren med øjenbrynene”, hvilket er den rigtige måde at beskrive Eugene Levy på.
 8. Jane og Roxy undskylder! Endelig søsterskabets øjeblik, jeg har ventet på!
 9. Og nu får Jane stipendiet! Hvordan fik hun det? Kunne ikke fortælle dig, men de gjorde det!
 10. Spol frem til sommeren, og alt fungerer endelig for Ryan-tvillingerne. Trey er på turné med Roxy og hendes band i London, og Jim afslørede netop, at han flytter til et universitet i England for at være i nærheden af ​​Jane! Og Lomax er nu en rigtig politimand! Mand, jeg elsker lykkelige slutninger.

Helt ærligt er dette måske den bedste Mary-Kate og Ashley Olsen-film, de nogensinde har lavet. Dette er deres seneste film sammen, og de har bestemt gemt det bedste til sidst! Historien er sjov, deres outfits er ikoniske, og det er marmelade fyldt med sjove co-stjerner. Det var underholdende og underholdende i 2004, og bringer alle nostalgi og memmes tilbage i 2020. Ikke overrasket over, at alle disse år senere New York-minut er stadig forbløffende!

Billedkilde: Everett Collection

Læs også  Sarah Paulson spiller en mor med en mørk hemmelighed i den foruroligende trailer til kørsel