Jeg har fuldstændigt ændret mit forældre (og mit barns fremtid) med dette produkt under $ 25

For cirka to år siden tog min mand og jeg beslutningen om at ændre vores livsstil fuldstændigt. Træt af at leve løncheck til løncheck svor vi kreditkort af, oprettede et detaljeret budget og begyndte virkelig at spore vores penge og leve inden for vores midler. Foretagelse af sådanne livsforandrende ændringer fulgte med sit eget sæt udfordringer, men med tiden fik vi fat på det og arbejder nu på et liv med total økonomisk uafhængighed. Vi ønskede at lære vores børn at leve på samme måde, så vi købte finansekspert Dave Ramsey’s Financial Peace Junior Kit ($ 22). Jeg vidste, at det ville hjælpe mig med at lære mine børn om grundlæggende penge, men jeg vidste ikke, at det helt ville ændre, hvordan jeg forælder.

Sættet, der blev oprettet til børn i alderen 3 til 12 år, leveres med en forældreguide, børns aktivitetsbog, magnetisk opgaveskema, belønningskort og udpegede give, gemme og bruge konvolutter. Det er bemærkelsesværdigt enkelt: Dine børn får et diagram med aldersmæssigt passende opgaver, der skal udføres hver dag. For hver opgave, de udfører, tjener de en “provision”. Vi bruger kittet til vores næsten 6-årige (vores tvillinger er kun 2 år gamle, så vi forstår ikke helt konceptet med at tjene penge endnu) og betaler hende overalt fra $ 0,05 til $ 0,10 pr. Hver lørdag morgen tilføjer vi det hele og betaler hende det, hun har tjent, hvilket typisk er omkring $ 3. Derefter deler vi pengene mellem kittets tre konvolutter. Hun lægger nogle i sin gavende konvolut, og i slutningen af ​​året kan hun bruge de penge til at vælge og købe et legetøj til et barn i nød. Resten af ​​pengene er delt mellem hendes opsparings- og forbrugskonvolutter. Lige nu vælger hun at spare på at bruge penge til vores næste tur til Disney. At få min femårige til at gøre sit arbejde hver dag kommer ikke altid uden nogen modstand, men hver lørdag morgen stråler hun med stolthed over hvor mange penge hun tjener og sparer.

Læs også  Netflix's Chip & Potato introducerede lige 2 Zebra Dads og kønsneutrale badeværelser

7 tip til at tale med dine børn om penge

Men her er hvad der har været den rigtige spilskifter: Jeg får færre pligter. At opdrage tre børn, der alle er under 5 år, er mildest sagt kaotisk. Og fordi det syntes lettere og hurtigere at gøre alt selv, plejede jeg at spilde så megen tid på at finde noget til at holde børnene ude af mit hår, mens jeg kogte, rengjorde, gjorde vasketøj eller hvad der måtte gøres andre pligter hele dagen. Det viser sig, at det at gøre det hele selv er faktisk ikke så meget lettere. Morgenen var et mareridt, og jeg følte, at jeg hang på en tråd, da jeg fik min ældste datter til skolen. Da middagen rullede rundt, tællede jeg minuttene indtil sengetid. Så selvom vi bestilte kittet optimistisk, vidste jeg ikke, hvor jeg skulle finde tiden til at bruge det – hvad så ikke så tålmodighed til at gaffel over enhver kontrol eller husholdningsopgaver til min ældste. Men jeg er så glad for, at jeg tog mig tid til at få hende i gang. Ud over at hjælpe mig med at lære mine børn om penge på en måde, de kan forstå, har det også hjulpet mig med at give slip på nogle af mine kontrolproblemer og bare være en mere behagelig forælder generelt.

bringe Financial Peace Jr. har inspireret mig til at finde nye måder at inkludere mine børn i driften af ​​vores hjem. I stedet for at distrahere mine børn, mens jeg renser, lader jeg dem hjælpe. Jeg får endda mine 2-årige tvillinger med på det. De tjener ikke penge endnu, men de synes helt klart at hjælpe mor og arbejde hårdt på de opgaver, jeg giver dem. At give mig deres plastskåle fra opvaskemaskinen, flytte tøj fra vaskemaskinen til tørretumbleren og tømme poser efter en tur i købmandsforretningen er nogle af de enkle og rodløse “pligter”, som de nyder at gøre under min opsyn. At give min ældre datter ejerskab af sin morgen (at klæde sig, gøre hendes seng og børste tænderne) og efter skoletid (tømme hendes rygsæk og lægge sine sko og frakke) rutiner har gjort vores dage så meget lettere. I stedet for at bjælke ordrer og løbe rundt hver morgen og stresse med at ikke komme ud af døren til tiden, kan jeg faktisk tage sig tid til at lade hende vælge en hårstil på Pinterest og gøre mit bedste for at udføre det.

Læs også  Vanessa Bryant skrev en glædelig fødselsdags hyldest til hendes sene datter, Gianna, på Instagram

Min mand og jeg havde ugentlige budgetmøder, og det gemte vores families bankkonto

Vores shoppingture er også blevet lettere. Inden vi begyndte at bruge dette sæt, gik det at gå ind i en butik, at jeg blev afstivet for de uundgåelige slagsmål. En spadseretur forbi legetøjet gangen gjorde min datter til Verruca Salt, som var lige dele frustrerende og ydmygende. Fuldstændig undgåelse af legetøjets gang resulterede i uophørlig bønfald og gråd for at gå til nævnte legetøjsgang, hvilket fik mig til at ville skrige. Jeg var uretfærdig; Jeg var den onde mor uden tålmodighed. Men det er også ændret.

Nu besøger vi altid legetøjets gang. Når min datter ser noget, hun ønsker, er der ingen raserianfald, som hele butikken får glæde af. I stedet ser vi på, hvor meget det koster, og snakker om, hvor lang tid det vil tage at spare op for det. Hun spørger, hvad hun kan gøre derhjemme for at tjene bonusser for at hjælpe hende med at spare hurtigere, og hvis det er en stor-billet-vare, hun brænder for, har min mand og jeg hende til at spare halvdelen af ​​det, det koster, og vi matcher anden halvdel.

Når tingene er lettere derhjemme, eller når vi er ude i offentligheden, er jeg mindre stresset. Når jeg er mindre stresset, er jeg en bedre mor. Jeg har ikke kort med mine børn eller tæller minutterne, indtil de går i dvale, eller venter på, at min mand kommer hjem, så jeg kan komme ud af huset. Plus, jeg elsker de lektioner, som mine børn lærer eller vil lære af Financial Peace Jr. At se min datter udvikle et generøst hjerte fylder mig med en umådelig mængde glæde. Når jeg ser hende tænke over og tage økonomiske beslutninger, er jeg klar over, hvor meget hun vokser op, og jeg er så utrolig stolt af den person, hun bliver. Hver gang jeg oplever den glæde eller den følelse af stolthed, bliver jeg inspireret til at fortsætte med at fortsætte og tilskynde hende. Jeg tror, ​​det siger sig selv, at for vores familie var dette de bedste $ 22, vi nogensinde har brugt.

Læs også  Denne video af J Lo's Søn, der serverer ARod mousserende vand på et hoverboard, er det latter du har brug for

Billedkilde: amazon.com