Jeg gik på en nøgen strand, og det var faktisk virkelig sjovt

Stranddage er svære at slå. Du ligger i det varme solskin, har sand mellem tæerne og kan høre lyden af ​​bølger bryde sammen. Hvad kunne være bedre, ikke? Måske . . . går nøgen? Jepp, jeg gik til en nøgen strand i San Diego, Californien, mens jeg besøgte min ven Nicole, og det var bestemt et eventyr. Mens jeg typisk rammer stranden i badebukser, jeg gøre prøv altid at gøre noget nyt, når jeg rejser, som jeg ikke kan gøre derhjemme. Så da jeg fortalte Nicole om Black’s Beach, som er en af ​​de største nøgenstrande i USA, var hun nede for at tjekke det ud med mig.

Badedragter eller ej, Black’s Beach er en skjult perle, som jeg bestemt anbefaler at se. Da vi parkerede bilen, befandt vi os på toppen af ​​en klippe og kiggede hundreder af fod hen mod havet, hvor bølgerne styrtede sammen, og sandet havde en farvetone sort, derav navnet. Vi var så højt oppe, at folk på stranden lignede små små prikker. Vi tog os ned ad klippen, og da ingen af ​​os nogensinde havde været på en nøgen strand før, var vi glade for at se, hvad det hele handlede om.

Svømning i havet helt nøgen er en befriende oplevelse. Jeg følte mig så fri.

Det var en bestemt surrealistisk. Vi var omgivet af utrolige bølger, der var perfekte til surfing, bjerge i baggrunden, klipper, der indrammer sandstranden og. . . nøgne mennesker. Masser og masser af nøgne mennesker. Der var mennesker i alle aldre, der godt kunne nyde solskin og undgå solbrune linjer. Hvis jeg er helt ærlig, var det meget akavet i de første 20 minutter. Men Black’s Beach er afsondret og stor nok til, at vi stadig havde vores egen plads til at slappe af.

Læs også  Er jeg en fetish eller bare den smukkeste pige i rummet? Hvorfor attraktive sorte kvinder udløser hvide mennesker

“En, to, tre,” sagde Nicole og jeg sammen om at tage vores tøj af, men på “tre” blev vi begge kyllede ud. Det er ikke som om vi var mager med at dyppe med venner midt på natten og havde de mørke himmel til at skjule os selv. Vi var på et offentligt sted i bred dagslys, hvor vi var fri til at strejfe rundt på stranden med alt på skærm for alle at se. Til sidst sagde jeg, “OK, her går vi,” faldt min shorts og løb lige ud i havet. Nicole fulgte hurtigt, og inden for få minutter var det bare ikke underligt mere.

16 grunde til, at Caymanøerne er det bedste sted i hele Caribien

Svømning i havet helt nøgen er en befriende oplevelse. Jeg følte mig så fri, og der er et adrenalinrush, som overhalede os ikke på en seksuel måde, men på en eventyrlig måde. Snart opdagede jeg, at alle på stranden sandsynligvis havde det på samme måde. For det meste stirrede ingen eller fik hinanden til at føle sig utilpas. Alle nød simpelthen følelsen af ​​at være nøgen. Og i modsætning til din typiske strandoplevelse, vil du ikke finde folk, der har fuld-on-fotoshoots foran de bølgende bølger for Instagram. Det var meget mere fredeligt og på en underlig måde old school.

Mot slutningen af ​​dagen indså jeg dog, at jeg begik en rookie-fejl – jeg anvendte ikke solcreme på de meget hvide dele af min krop, som nu var lys rød. Nicole og jeg lo om det resten af ​​dagen, da det bare var noget, jeg aldrig havde været nødt til at tænke på før. Da vi begyndte at pakke, føltes det faktisk underligt at sætte vores tøj på igen. På kørslen hjem var vi begge enige om, at oplevelsen gav os begge tillid til ikke kun at være mere komfortable i vores hud, men at fortsætte med at gøre ting uden for vores komfortzoner. Selvom jeg ikke tror, ​​jeg ville gå til nogen overfyldte nøgenstrande, ville jeg bestemt gå tilbage til en, hvor stemningen er chill, og alle gør deres egne ting.

Læs også  Brug af udtrykket "Walk of Shame" efter afslappet sex er forkert, og det er nødvendigt at stoppe

Billedkilde: James Barrett